13/10/2026
Πολιτικά

Εσπερινό ΕΠΑΛ αποκτά το Καρλόβασι

ΕΠΑΛ Καρλοβάσου

Ιδρύεται Εσπερινό ΕΠΑΛ στο Καρλόβασι, σύμφωνα με δήλωση του βουλευτή Σάμου Χριστόδουλος Στεφανάδης. Όπως γνωστοποίησε μέσω ανάρτησής του, η σχετική απόφαση από το Υπουργείο Παιδείας αναμένεται να εκδοθεί μέσα στο επόμενο δεκαήμερο.

Ο κ. Στεφανάδης ανέφερε ότι είχε σήμερα επικοινωνία με την ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας για το διαχρονικό αίτημα δημιουργίας Εσπερινού ΕΠΑΛ στο Καρλόβασι και, όπως σημείωσε, αποφασίστηκε η ίδρυσή του.

Παράλληλα, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, το 1ο Γυμνάσιο Καρλοβασίων εντάσσεται στο πρόγραμμα «Μαριέττα Γιαννάκου», που αφορά παρεμβάσεις σε σχολικές υποδομές και εξοπλισμό.

Ο βουλευτής Σάμου ευχαρίστησε δημόσια την υπουργό Παιδείας Σοφία Ζαχαράκη και τον υφυπουργό Κώστα Βλάση για την αποδοχή, όπως ανέφερε, των συγκεκριμένων αιτημάτων.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Στη Βουλή τα προβλήματα των σχολείων της Σάμου από τη ΝΙΚΗ

Εντός αριθμητικών ορίων οι μαθητές σε 1ο Πειραματικό, 2ο Γυμνάσιο και Πυθαγόρειο ΓΕΛ, έλεγχος για χώρους και ασφάλεια

Το ΚΚΕ και η ΚΝΕ Σάμου καταγγέλλουν τη δίωξη των μαθητών για την κατάληψη

BLUE CARRIER 2: Πώς θα τροφοδοτείται πλέον η Σάμος

Επίκαιρη ερώτηση του ΚΚΕ στη Βουλή για τους αγριόχοιρους στη Σάμο

ΕΛ.Α.Σ.: Η Συντονιστική Επιτροπή στον Ν. Σάμου