30/07/2026
Σαμιακά

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σάμο: Το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο δίνει το παράδειγμα

1741614266156

Το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο με Λ.Τ. Σάμου, συμμετέχοντας σε μια καινοτόμα δράση με τίτλο «Εθελοντική Αιμοδοσία: Δίνω αίμα, σώζω ζωή», διοργανώνει, με την υποστήριξη του τμήματος Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Σάμου «Αγ. Παντελεήμων», εθελοντική αιμοδοσία στο χώρο του σχολείου την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 10:00 – 13:00 π.μ.

Στόχος μας είναι να ενημερωθούν και να ευαισθητοποιηθούν οι μαθητές/μαθήτριες σχετικά με την αναγκαιότητα της εθελοντικής αιμοδοσίας και συνολικά την κοινωνική προσφορά. Παράλληλα, μέσα από αυτή τη δράση οι μαθητές/μαθήτριες θα αναπτύξουν την ταυτότητα του ενεργού πολίτη.

Καλούμε όσοι/όσες κάτοικοι της περιοχής και φίλοι/ες είναι υγιείς και μπορούν να συνεισφέρουν στο σκοπό αυτό να προσέλθουν στο Σχολείο, καλύπτοντας αφενός τις ανάγκες αιμοδοσίας του νοσοκομείου μας και αφετέρου δίνοντας ένα έμπρακτο παράδειγμα προσφοράς και αλληλεγγύης στους μαθητές/μαθήτριες.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στην παραλιακή του Βαθιού για «Samos City Beat» και «Λευκή Νύχτα»

Κοντακαίικα: «Όχι» των γονέων στην υποβάθμιση του Δημοτικού από 6θέσιο σε 5θέσιο

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς σε Σάμο και Ικαρία

Έρη Ρίτσου – Το κάστρο της Θυραμιάς: Ένα συναρπαστικό βιβλίο εποχής

Δρομολόγια «Λευκά Όρη»: Πώς συνδέεται η Σάμος με Πειραιά και Δωδεκάνησα

Η Σάμος τιμά τους Σαμίους Αγίους της: Διήμερο εκδηλώσεων 1 και 2 Αυγούστου