16/05/2026
Σαμιακά

Κάλεσμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας από την Ένωση Στρατιωτικών Σάμου

Η Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Σάμου (Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σάμου) διοργανώνει εθελοντική αιμοδοσία το Σάββατο 14 Ιουνίου 2025, από τις 12:00 έως τις 14:00, στο τμήμα Αιμοδοσίας του Νοσοκομείου Σάμου.

Στο πλαίσιο της δράσης, η Ένωση ενημερώνει ότι έχει ήδη ανοίξει λογαριασμό στο Κεντρικό Πληροφοριακό Σύστημα του Εθνικού Μητρώου Αιμοδοτών, με αριθμό μητρώου 16732, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των συναδέλφων και των οικογενειών τους.

Όπως τονίζεται στη σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία της εθελοντικής αιμοδοσίας είναι πολύ σημαντική, καθώς οι ανάγκες για αίμα είναι διαρκείς. Με μόλις 10 λεπτά από τον χρόνο μας, μια απλή διαδικασία μπορεί να σώσει έως και τρεις ανθρώπινες ζωές.

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε. Σάμου θα βρίσκονται στον χώρο του Νοσοκομείου καθ’ όλη τη διάρκεια της αιμοδοσίας, απευθύνοντας κάλεσμα σε όλους τους συναδέλφους, τους φίλους και τους γνωστούς να δώσουν το «παρών» και να προσφέρουν ένα πολύτιμο δώρο ζωής.

Είναι Θ-αίμα Ζωής.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Άσκηση διαχείρισης αεροπορικού συμβάντος στη Σάμο

Αύξηση 6% στους επιβάτες του αεροδρομίου Σάμου τον Απρίλιο του 2026

Εφορεία Αρχαιοτήτων Σάμου απαντά για την απόλυση μονογονέα: «Ακολουθήσαμε την απόφαση του ΑΣΕΠ»

Ο Γενικός Γραμματέας Πολιτικής Προστασίας Νίκος Παπαευσταθίου στη Σάμο

Τι λέει το Υπουργείο Παιδείας για το Ειδικό Σχολείο Σάμου: Το έγγραφο που ρίχνει φως στις αρμοδιότητες

Απολύθηκε μονογονέας με παιδί με αυτισμό από την Εφορεία Αρχαιοτήτων Σάμου – Το Εργατικό Κέντρο ζητά την ανάκληση