19/06/2026
Δήμος

Ο Γιάννης Αρχοντούλης αναλαμβάνει Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου το 2025

Ο κ. Γιάννης Αρχοντούλης αναλαμβάνει καθήκοντα Αντιδημάρχου Ανατολικής Σάμου από το 2025, όπως ορίστηκε από τον Δήμαρχο Ανατολικής Σάμου, κ. Πάρη Παπαγεωργίου. Η θητεία του θα είναι χωρίς αντιμισθία, με αρμοδιότητες που αφορούν τη Διεύθυνση Βρεφικών και Παιδικών Σταθμών, τις δράσεις Παιδείας και Διά Βίου Μάθησης, καθώς και τον συντονισμό των Δημοτικών Σχολικών Επιτροπών.

Σε ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο κ. Αρχοντούλης ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για την εμπιστοσύνη και την εκτίμηση, επισημαίνοντας ότι το έργο του πρώτου αυτοδιοικητικού χρόνου ήταν συλλογικό, παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίστηκαν, όπως η υποχρηματοδότηση και η κατάργηση των σχολικών επιτροπών. Εξέφρασε επίσης την ευγνωμοσύνη του στους συνεργάτες, τους προέδρους των κοινοτήτων, τους διευθυντές και τους υπαλλήλους του Δήμου για την υποστήριξη.

Ο κ. Αρχοντούλης έκλεισε την ανάρτηση του με τη δέσμευση να γίνει σύντομα συνολική ανασκόπηση των δράσεων στον τομέα της Παιδείας.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Δύο προσλήψεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου, ναυαγοσώστης και υπάλληλος γραφείου

Παπαθεοφάνους προς Πλεύρη: «Η τοπική κοινωνία ξαναζεί την ανησυχία του 2015»

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»

Η ΑναΣΑ ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στη Σάμο

Ο Πάρης Παπαγεωργίου ζητά ακύρωση μεταφοράς μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο