14/03/2025
Σαμιακά

Η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου ανακοινώνει συνεργασία με την JET2 για τη σεζόν του 2026

Εικόνα με Link Προληπτικές Εξετάσεις

 

Η Ένωση Ξενοδόχων Σάμου προχώρησε σε μία σημαντική ανακοίνωση, επιβεβαιώνοντας τη νέα συνεργασία της με την αεροπορική εταιρεία JET2. Μετά από στοχευμένες προσπάθειες για το άνοιγμα σε νέες αγορές, η συμφωνία προβλέπει την έναρξη πτήσεων από και προς το νησί της Σάμου, αρχής γενομένης από τη σεζόν του 2026.

Η JET2 θα πραγματοποιεί τρεις πτήσεις την εβδομάδα, γεγονός που αναμένεται να ενισχύσει την τουριστική ροή, να προσελκύσει επισκέπτες από περισσότερες αγορές και να τονώσει την τοπική οικονομία. Παράλληλα, η πρωτοβουλία αυτή τονίζει τη δέσμευση της Ένωσης Ξενοδόχων Σάμου για τη διατήρηση αλλά και την αναβάθμιση της επισκεψιμότητας στο νησί.

Όπως αναφέρεται από την Ένωση Ξενοδόχων Σάμου, «με χαρά καλωσορίζουμε τη JET2 στη Σάμο και συνεχίζουμε να εργαζόμαστε σκληρά για να προσεγγίσουμε επιπλέον αγορές και συνεργασίες, με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη του τουριστικού προϊόντος του νησιού μας».

 

Proteas Blu Resort

Related posts

Δίωξη αγριόχοιρων: Πρόσκληση για συμμετοχή κυνηγών από τη Διεύθυνση Δασών Σάμου

admin

Παραλιακό μέτωπο Σάμου: Απογοητευτική η εικόνα πριν την έναρξη της σεζόν

admin

Αύξηση 4,2% στην επιβατική κίνηση του αεροδρομίου Σάμου

admin

«Υγρό Πυρ 2025»: Άσκηση ετοιμότητας στο Κοκκάρι Σάμου

admin

Εθελοντική Αιμοδοσία στη Σάμο: Το 1ο Πειραματικό Γυμνάσιο δίνει το παράδειγμα

admin

Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Μαθηματικών στη Δυτική Σάμο

admin

Επιστολή ΤΕΕ Σάμου προς Υπουργό Κικίλια για παράταση σεισμοπλήκτων

admin

31/3 & 1/4: Κινητοποιήσεις στην Αθήνα για την Υγεία και τα Ακτοπλοϊκά

admin

Βλάβη στον καταπέλτη του “BLUE STAR MYCONOS” στο λιμάνι του Πειραιά

admin