13/09/2026
Δήμος

H “Ανατροπή” στην Άμπελο

anatropi sthn ampel

 Την Πέμπτη 23 Ιουλίου 2020 η “Ανατροπή” ξεκίνησε έναν νέο κύκλο επισκέψεων σε όλες τις κοινότητες του Δήμου. Προγραμματισμένες και τακτικές επισκέψεις που ως παράταξη έχει εντάξει ανελλιπώς στο πρόγραμμά της από το 2014. Ο φετινός κύκλος επισκέψεων ξεκίνησε από την κοινότητα της Αμπέλου και στη συνέχεια θα ακολουθήσουν και οι υπόλοιπες κοινότητες, εφόσον οι καταστάσεις το επιτρέψουν.

Κατά την ανωτέρω επίσκεψη οι εκλεγμένοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης, Χρήστος Χατζηχριστοδούλου, Θεοφάνης Βακράς και Στέλιος Βακράς συναντήθηκαν με το συμβούλιο της κοινότητας. Συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που απασχολούν την κοινότητα, όπως επίσης και οι προτάσεις του τοπικού συμβουλίου.

Η συζήτηση στο χώρο της κοινότητας διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα, με την ανταλλαγή διαφόρων και εποικοδομητικών απόψεων. Δυστυχώς, παρά τις επανειλημμένες συνεδριάσεις του συμβουλίου, τα περισσότερα αιτήματά τους βρίσκονται ακόμη σε εκκρεμότητα, καθώς δεν υπάρχει κάποια ενημέρωση-απάντηση εκ μέρους της δημοτικής αρχής. Ειδικότερα, υπάρχει αίτημα, που ενώ έχει ήδη τεθεί προς συζήτηση στα συμβούλια της κοινότητας από την έναρξη της νέας δημοτικής περιόδου τέσσερις φορές, ακόμα δεν έχει δρομολογηθεί η διευθέτησή του.

Από την πλευρά της η “Ανατροπή” δεσμεύεται να προωθήσει τα ζητήματα της κοινότητας και να γίνουν οι απαιτούμενες ενέργειες προς όλες τις κατευθύνσεις, προκειμένου να επιτευχθεί η επίλυσή τους.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αναμορφώνεται η κεντρική πλατεία στην Καστανιά με ιδιωτική δωρεά

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μανώλης Ματθαίου στη Δυτική Σάμο, καταγγέλλει θεσμικές εκτροπές

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Στη Δικαιοσύνη για την αλλαγή στους όρους του Κληροδοτήματος Γερογιαννάκη

Σάμος: Πραγματοποιήθηκαν οι ετήσιες εκδηλώσεις μνήμης στην Καστανιά

Υπεγράφησαν οι συμβάσεις για τον βιολογικό καθαρισμό της πόλης της Σάμου