15/09/2026
Σαμιακά

H Χριστιάνα Καλογήρου στους Φούρνους και τη Θύμαινα

periferia

Η Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου κα. Χριστιάνα Καλογήρου, με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής εορτής της 25ης Μαρτίου, θα βρίσκεται από τις 23 έως τις 25 Μαρτίου 2018 στους Φούρνους και τη Θύμαινα.

Το Σάββατο 24 Μαρτίου, η Περιφερειάρχης σε συνάντηση που θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο των Φούρνων Κορσεών, θα παρουσιάσει τις παρεμβάσεις και τα έργα που έχουν πραγματοποιηθεί στους Φούρνους και τη Θύμαινα, καθώς και αυτά για τα οποία έχουν ληφθεί αποφάσεις και ξεκινάει άμεσα η υλοποίησή τους.

Την ημέρα της 25ης Μαρτίου η κα. Καλογήρου θα παραστεί στην παρέλαση που θα πραγματοποιηθεί στους Φούρνους. Σημειώνεται ότι την ίδια ημέρα έχει προγραμματιστεί 4 κολυμβητές με παράδοση κολύμβησης μεγάλων αποστάσεων, να κολυμπήσουν δίπλα στο μικρό σκάφος που θα μεταφέρει τους 6 μαθητές Γυμνασίου και Λυκείου από τη Θύμαινα στους Φούρνους, για να συμμετάσχουν στην παρέλαση της 25ης Μαρτίου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Αεροναυτικές ασκήσεις με πυρά στις 28 Σεπτεμβρίου μεταξύ Ικαρίας και Σάμου

Νέες εξορμήσεις για υπογραφές υπέρ του Νοσοκομείου Σάμου

Αναμορφώνεται η κεντρική πλατεία στην Καστανιά με ιδιωτική δωρεά

Δραματική υποστελέχωση στη Διεύθυνση Αστυνομίας Σάμου: «Φτάσαμε στο σημείο μηδέν»

Περιστατικό σε πτήση για Σάμο: 63χρονος Ολλανδός μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο μετά από αδιαθεσία

Αύξηση 13,7% στην κίνηση του αεροδρομίου της Σάμου τον Αύγουστο, ξεπέρασε τους 104.000 επιβάτες