7.2 C
Σάμος
08/02/2025
Σαμιακά

Προσλήψεις προσωπικού στο Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία Καρλοβάσου “Η Μέλισσα”

Νέες Θέσεις Εργασίας στο Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας ΑμεΑ Καρλοβάσου «Η Μέλισσα»

Το Κέντρο Διημέρευσης και Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία Καρλοβάσου «Η Μέλισσα» προκηρύσσει νέες θέσεις εργασίας στο πλαίσιο της πράξης «Κέντρο Διημέρευσης – Ημερήσιας Φροντίδας Ατόμων με Αναπηρία (ΚΔΗΦ ΑμεΑ) Καρλοβάσου “Η Μέλισσα”». Πρόκειται για δράση που υλοποιείται μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Βόρειο Αιγαίο 2021-2027» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ).

Οι διαθέσιμες θέσεις για τις οποίες μπορούν να υποβληθούν αιτήσεις είναι οι εξής:

  • Κοινωνικός Λειτουργός (πλήρης απασχόληση)
  • Εργοθεραπευτής (πλήρης απασχόληση)
  • Νοσηλευτής (μερικής απασχόλησης)
  • Ειδικός Παιδαγωγός (μερικής απασχόλησης)
  • Φυσικοθεραπευτής (μερικής απασχόλησης)

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση από την Παρασκευή 7 Φεβρουαρίου 2025 έως και την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2025. Στην πρόσκληση αναφέρονται όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά, οι ελάχιστες απαιτούμενες προϋποθέσεις, καθώς και τα κριτήρια επιλογής. Οι υποψήφιοι μπορούν να ενημερωθούν αναλυτικά και να συμβουλευτούν το παράρτημα της προκήρυξης στην επίσημη ιστοσελίδα του κέντρου, στη διεύθυνση www.samosmelissa.com.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβληθούν με τους εξής τρόπους:

  1. Διά ζώσης: Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να μεταβούν στο κτήριο του Κέντρου, που βρίσκεται στη διεύθυνση Καπετάν Σταμάτη 4, Σάμος, κατόπιν προκαθορισμένου ραντεβού. Για τον προγραμματισμό της επίσκεψης, μπορούν να καλέσουν στους αριθμούς 2273301094 ή 6987313362.

  2. Μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: Οι αιτήσεις και τα σχετικά δικαιολογητικά μπορούν να υποβληθούν μέσω email στη διεύθυνση samosmelissa@gmail.com.

Related posts

Τροποποιημένα δρομολόγια Blue Star Chios

admin

Σύλλογος Εργαζομένων Νοσοκομείου Σάμου: Όλοι στον αγώνα για δημόσια Υγεία

admin

Συμμετοχή Εμπορικών Συλλόγων Σάμου και Καρλοβάσου στην Πανσαμιακή Απεργία για την Υγεία

admin

Τα Διαμάντια της Σάμου: Μοσχάτα διαχρονικά συνεταιριστικά κρασιά 

admin

Οι εκπαιδευτικοί του Νηπιαγωγείου Μεσαίου Καρλοβάσου εκπαιδεύτηκαν στις Πρώτες Βοήθειες

admin

Πρόσκληση στην κοπή της πίτας του Περιφερειακού Τμήματος Σάμου του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

admin

Κρίσιμη η κατάσταση στο Νοσοκομείο Σάμου – Οι ελλείψεις σε αριθμούς

admin

Κάλεσμα σε έκτακτη Γενική Συνέλευση των Δασκάλων και Νηπιαγωγών Σάμου

admin

Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρώπινων Δικαιωμάτων: Ασφαλιστικά μέτρα κατά της Ελλάδας για το Καμπ Σάμου

admin