15 C
Σάμος
05/04/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Εξιχνιάστηκαν 2 κλοπές στο Βαθύ

Εξιχνιάστηκαν, μετά από εμπεριστατωμένες  έρευνες της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Σάμου, 2 υπόθεσεις διάρρηξης –κλοπής, που διαπράχθηκαν σε οικία και σε επιχείρηση , προ τετραμήνου περίπου, στο Βαθύ της Σάμου.

Για τη πρώτη υπόθεση, ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 29 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για διάπραξη κλοπής.
Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, που πραγματοποιήθηκε από το Γραφείο Εγκληματολογικών Ερευνών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Σάμου με τη συνδρομή της Υποδιεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών Βορείου Ελλάδος, προέκυψε ότι ο 29χρονος, μπήκε στην οικία παραβιάζοντας παράθυρο και αφαίρεσε ηλεκτρική συσκευή.

Στη δεύτερη περίπτωση , ταυτοποιήθηκε ως δράστης ένας αλλοδαπός ηλικίας 20 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της κλοπής.
Ειδικότερα, προέκυψε ότι ο 20χρονος, μπήκε στην επιχείρηση παραβιάζοντας την κεντρική είσοδό της και αφαίρεσε μικρό χρηματικό ποσό, καθώς και φιάλες με αλκοολούχα ποτά, συνολικής αξίας -300- ευρώ περίπου.

Και για τις δυο υποθέσεις διενεργείται προανάκριση από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Σάμου.

Proteas Blu Resort

Related posts

Νέο Πλωτό Ασθενοφόρο ενισχύει την υγειονομική κάλυψη των Φούρνων

admin

Δύο συλλήψεις στη Σάμο για ναρκωτικά και περιβαλλοντικές παραβάσεις

admin

Ε.Σ.ΦΥ.Σ. Σάμου: Συζήτηση για τα προβλήματα των Συνοριακών Φυλάκων με τον νέο Αστυνομικό Διευθυντή

admin

Σάμος: Εντοπισμός 34 αλλοδαπών από το Λιμενικό

admin

10 συλλήψεις για παραβάσεις ΚΟΚ σε Λέσβο, Λήμνο, Σάμο & Χίο

admin

Εντοπισμός μεταναστών στη Σάμο, σύλληψη του διακινητή στην Ικαρία

admin

Σύλληψη 64χρονου για απείθεια και εξύβριση Αστυνομικών στο Κοκκάρι της Σάμου

admin

Συνελήφθησαν 2 νεαροί στο Πυθαγόρειο για κατοχή και αγοραπωλησία ναρκωτικών

admin

ΕΣΦΥΣ: Δωρεά φορητά φαρμακεία αυτοκινήτων για την Ασφάλεια των Συνοριακών Φυλάκων

admin