Ο απολογισμός της ανακριτικής διαδικασίας για το κύκλωμα ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στη Σάμο.
Έξι κατηγορούμενοι για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στη Σάμο κρίθηκαν προφυλακιστέοι μετά την ολοκλήρωση των απολογιών τους, ενώ επτά αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε σήμερα Τετάρτη με την εμφάνιση ακόμη τεσσάρων κατηγορουμένων ενώπιον των δικαστικών αρχών.
Από τους τέσσερις που απολογήθηκαν σήμερα, ένας θα οδηγηθεί στη φυλακή και τρεις αφέθηκαν ελεύθεροι με υποχρεωτική εμφάνιση στο Αστυνομικό Τμήμα και καταβολή χρηματικής εγγύησης.
Χθες Τρίτη είχαν κριθεί προφυλακιστέοι ακόμη πέντε κατηγορούμενοι, ενώ τέσσερα άτομα είχαν αφεθεί ελεύθερα με τους ίδιους περιοριστικούς όρους.
Η υπόθεση αφορά το κύκλωμα διακίνησης ναρκωτικών που εξαρθρώθηκε στη Σάμο μετά από πολύμηνη αστυνομική έρευνα με τη συμμετοχή υπηρεσιών από Σάμο και Αθήνα.
