26.7 C
Σάμος
27/06/2025
Πολιτικά

Κυβερνητικό κλιμάκιο στη Σάμο στις 24/6 για την παρουσίαση του τοπικού σχεδίου ανάπτυξης

Banner Samos24

Από το γραφείο του Βουλευτή Νομού Σάμου, κ. Χριστόδουλου Στεφανάδη, ανακοινώθηκε η επικείμενη επίσκεψη κυβερνητικού κλιμακίου στο νησί, την Τρίτη 24 Ιουνίου 2025. Η επίσκεψη εντάσσεται στο πλαίσιο της Εθνικής Στρατηγικής για την Περιφερειακή και Τοπική Ανάπτυξη, κατά τη διάρκεια της οποίας θα πραγματοποιηθεί η παρουσίαση του τοπικού σχεδίου ανάπτυξης για τη Σάμο.

  • Συγκεκριμένα, στο κλιμάκιο θα συμμετέχουν ανώτατα στελέχη από τα Υπουργεία:

    • Οικονομικών
    • Υποδομών
    • Υγείας
    • Μετανάστευσης και Ασύλου
    • Τουρισμού
    • Αγροτικής Ανάπτυξης
    • Κλιματικής Κρίσης και Πολιτικής Προστασίας
    • Περιβάλλοντος και Ενέργειας
    • Ναυτιλίας
    • Πολιτισμού

    Σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό, το πρωί της 24ης Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί ευρεία σύσκεψη με τους θεσμικούς και τους τοπικούς φορείς του νησιού, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία και οικονομία. Το απόγευμα της ίδιας ημέρας, θα ακολουθήσει συνάντηση με το διοικητικό συμβούλιο και τα στελέχη της ΔΕΕΠ Σάμου.

    Το αναλυτικό πρόγραμμα της επίσκεψης, με τις ώρες και τους χώρους των συναντήσεων, αναμένεται να ανακοινωθεί επίσημα τις επόμενες ημέρες.

    Ο Βουλευτής του Νομού, μετά τη συνάντηση, εξέφρασε τις θερμές του ευχαριστίες προς τον κ. Κοντογεώργη, ο οποίος συντονίζει το όλο εγχείρημα, τονίζοντας τη βαθιά και λεπτομερή γνώση που έχει ο Υφυπουργός για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Σάμος.

Related posts

Επίσκεψη Κυβερνητικού Κλιμακίου: Ο Μιχάλης Αγγελόπουλος ζητά συγκρότηση Επιτροπής Παρακολούθησης

admin

ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.: Εκλογές Κεντρικής Επιτροπής στο Βόρειο Αιγαίο – Το εκλογικό κέντρο στη Σάμο

admin

Αναβάλλεται η επίσκεψη του Κυβερνητικού Κλιμακίου στη Σάμο λόγω πυρκαγιάς στη Χίο

admin

Πορεία ΚΚΕ στη Σάμο κατά της εμπλοκής της Ελλάδας σε στρατιωτικές επιχειρήσεις

admin

ΚΚΕ Σάμου: “Ο Πόλεμος γενικεύεται”- Κάλεσμα σε κινητοποίηση σήμερα!

admin

Ευρεία κυβερνητική σύσκεψη στη Σάμο: 1 Υπουργός, 5 Υφυπουργοί και 6 Γ.Γ. στο νησί

admin

Μεταφορικό Ισοδύναμο: Πιστώθηκαν 31,2 εκατ. ευρώ σε 290.218 δικαιούχους

admin

Ο Γ. Αυτιάς φέρνει στην Ευρωβουλή το θέμα των Εκκλησιών που κατέρρευσαν απο το σεισμό

admin

Οι Προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Σάμου για την Νησιωτική Πολιτική

admin