23.9 C
Σάμος
16/04/2025
Σαμιακά

Βλάβη στον καταπέλτη του “BLUE STAR MYCONOS” στο λιμάνι του Πειραιά

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Λιμενικού Σώματος, το μεσημέρι της Τρίτης, 11 Μαρτίου  παρουσιάστηκε βλάβη στον καταπέλτη οχημάτων του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου “BLUE STAR MYCONOS” Ν.Π. 12882, κατά τον κατάπλου του στο λιμάνι του Πειραιά. Το πλοίο εκτελούσε δρομολόγιο από τα λιμάνια Βαθύ Σάμου, Καρλόβασι, Εύδηλο, Μύκονο και Σύρο.

Το Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο αποβίβασε με ασφάλεια 360 επιβάτες, 44 Ι.Χ. οχήματα, 13 Φ/Γ και 11 Δ/Κ. Άμεσα, το Α’ Λιμενικό Τμήμα Τζελέπη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά απαγόρευσε τον απόπλου του πλοίου, μέχρι την αποκατάσταση της βλάβης.

Μετά την άμεση επέμβαση του πληρώματος και των τεχνικών του πλοίου, η βλάβη αποκαταστάθηκε και προσκομίστηκε βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που παρακολουθεί το πλοίο. Κατόπιν αυτού, το Λιμενικό Σώμα επέτρεψε τον απόπλου και τη συνέχιση των πλόων του “BLUE STAR MYCONOS”.

Proteas Blu Resort

Related posts

Καρλόβασι: Σύλληψη για παράνομη οπλοκατοχή – Γκλοπ, μαχαίρια και φλόμπερ στα χέρια της αστυνομίας

admin

Πρόσκληση για Πασχαλινή συνάντηση του Μητροπολίτη Σάμου με τους Φοιτητές

admin

Σημαντική προσφορά του Ιωνικού Καρλοβάσου στο Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας “Η Μέλισσα”

admin

Υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου: Έγκριση κονδυλίων για βιολογικό καθαρισμό και υδροδότηση ΚΕΔ

admin

Ανακοίνωση Σωματείου Οικοδόμων Καρλοβάσου: Πληρωμή Δωροαδειόσημου Πάσχα 2025

admin

Ακολουθία του Ιερού Νιπτήρος στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Σάμου

admin

Δωρεά Κρεάτων προς το Διαδημοτικό Κοινωνικό Παντοπωλείο Σάμου

admin

Παναθηναϊκός: Δύο χρυσά μετάλλια για την Πένυ Σκάρου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα

admin

Καρλόβασι: Από το χαλάζι σε μέγεθος καρυδιού στο ουράνιο τόξο!

admin