14/10/2026
Δήμος

Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας στο Δήμο Δυτικής Σάμου

dimarxeio karlovasoy 2

Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής Δυτικής Σάμου θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα, 28 Απριλίου 2025, στις 20:00 το βράδυ, στο Δημοτικό Κατάστημα του Δήμου.

Η ημερήσια διάταξη περιλαμβάνει έξι θέματα που αφορούν τη λειτουργία του Δήμου και ζητήματα που απασχολούν την τοπική κοινωνία:

  1. Κόστος Αποκριάτικων Εκδηλώσεων 2025: Ο επικεφαλής της παράταξης «Συμμαχία Πολιτών», κ. Αλέξανδρος Λυμπέρης, ζητά ενημέρωση για το συνολικό κόστος των φετινών αποκριάτικων εκδηλώσεων.
  2. Διαχείριση Απορριμμάτων: Το καίριο ζήτημα της διαχείρισης των απορριμμάτων στο Δήμο Δυτικής Σάμου τίθεται προς συζήτηση και ενημέρωση από τον δημοτικό σύμβουλο της «Συμμαχίας Πολιτών», κ. Ιωάννη Βαλσαμίδη.
  3. Τουριστικά Έργα στον Μαραθόκαμπο: Ο κ. Δημήτριος Βολακάκης, επίσης δημοτικός σύμβουλος της «Συμμαχίας Πολιτών», ζητά ενημέρωση για την πορεία και τον σχεδιασμό έργων που σχετίζονται με την τουριστική ανάπτυξη στη Δημοτική Ενότητα Μαραθοκάμπου.
  4. Στελέχωση Υπηρεσίας Δόμησης (ΥΔΟΜ): Η επάρκεια και τα προβλήματα στελέχωσης της Υπηρεσίας Δόμησης του Δήμου θα συζητηθούν κατόπιν πρότασης του δημοτικού συμβούλου της «Συμμαχίας Πολιτών», κ. Δημητρίου Κυπραίου.
  5. Προβλήματα Κοινότητας Κουμαιίκων: Ο Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κουμαιίκων, κ. Ιωάννης Καλούσος, θα θέσει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η κοινότητα και θα καταθέσει προτάσεις για την επίλυσή τους.
  6. Εγκατάσταση Αιολικών Πάρκων: Το ευαίσθητο θέμα της εγκατάστασης πάρκων αιολικής ενέργειας στο νησί της Σάμου φέρνει προς συζήτηση ο επικεφαλής της παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση», κ. Βασίλειος Κοσμάς.
G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΑΝΑΣΑ για τη Σάμο: Ζητά από τον Δήμο κίνητρα για να μείνουν γιατροί και νοσηλευτές στο νησί

1,2 εκατ. ευρώ για αγορά ακινήτου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Θετική ψήφος της ΑΝΑ.Σ.Α. για το Μουσείο Ναυπηγικών Τεχνών

Δήμος Δυτικής Σάμου: Παρέμβαση για τις συμπτύξεις στο Λύκειο Καρλοβασίου

Οικονομική στήριξη για τις επιχειρήσεις στο Καρλόβασι ζητά ο δήμαρχος Θεμιστοκλής Παπαθεοφάνους μετά τη φωτιά στο «Blue Carrier 2»

Ανα.Σ.Α.: Ζητήματα ασφάλειας από τις συγχωνεύσεις τμημάτων σχολείων