10/11/2025
Πολιτιστικά

Μάγεψε η Σχολή Χορού Dance Studio της Μαρίας Χατζηνικολάου

Το “Κτήμα Άνθεμις” ήταν κατάμεστο από κόσμο.

Μία πραγματικά μαγική βραδιά χορού παρουσίασε η σχολή χορού Dance Studio της Μαρίας Χατζηνικολάου στο “Κτήμα ‘Ανθεμις” στο Καρλόβασι, την Παρασκευή 28 Ιουνίου, αποδεικνύοντας το υψηλό επίπεδο τεχνικής και αισθητικής που χαρακτηρίζει τη σχολή.

Ήταν μια ανεπανάληπτη βραδιά, που γέμισε με χρώμα, δυναμισμό, ενέργεια, φρεσκάδα, αισθητική, χορό, μουσική και κέφι .

Η φαντασμαγορική γιορτή πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της ετήσιας παρουσίασης των τμημάτων της σχολής χορού.

Η παράσταση περιλάμβανε χορευτικά τμήματα μικρών και μεγάλων τα οποία άφησαν πραγματικά άφωνο και εντυπωσίασαν το κοινό με ένα εκρηκτικό μείγμα χορογραφιών από την σχολή χορού Dance Studio, που παρουσίασε εναλλάξ ,κλασικό, σύγχρονο, latin,breaking και εναλλακτική γυμναστική.

Πολλά συγχαρητήρια στους χορευτές και στους καθηγητές της σχολής “Dance Studio της Μαρίας Χατζηνικολάου¨ για την υπέροχη παρουσίαση.

Related posts

Ο Σταύρος Μιχαλόπουλος μέλος της Ελληνικής Μουσικολογικής Εταιρείας

admin

Μια ξεχωριστή λογοτεχνική βραδιά στα Γ.Α.Κ. Σάμου με τον Αλέξη Ζήρα

admin

Διάλεξη του Αλέξη Ζήρα στη Σάμο για την ελληνική πεζογραφία του 20ού αιώνα

admin

Εκδήλωση μνήμης της Μητρόπολης Σάμου για το «Όχι» του 1940 στο Επικούρειο

admin

Σε κλίμα ενότητας οι αρχαιρεσίες στον Σύλλογο «Ο Καπετάν Λαχανάς»

admin

Σπάνια έγγραφα του 1900 βρήκαν τη θέση τους στα Γ.Α.Κ

admin

36η Συνάντηση Ερασιτεχνικών Θιάσων Αιγαίου Σάμος, 16 – 27 Οκτωβρίου 2025

admin

Η Σάμος φιλοξενεί ημερίδα για την ξυλοναυπηγική τέχνη και την ναυτική κληρονομιά του Αιγαίου

admin

Πολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος Σάμου «Ο Καπετάν Λαχανάς»: Γενική Συνέλευση και Εκλογές για Νέο Δ.Σ.

admin