Η Μουσική Παρέα Σάμου (ΜΟΥ.ΠΑ.ΣΑ) εγκαινιάζει το πρόγραμμα συναυλιών της για το 2025 με δύο ανοιξιάτικες εμφανίσεις, στις 29 και 30 Μαρτίου, στο Καρλόβασι και στην Πόλη της Σάμου αντίστοιχα.
Έντεκα ταλαντούχοι μουσικοί, μέλη της ΜΟΥ.ΠΑ.ΣΑ., θα μας ταξιδέψουν σε μια άλλη εποχή, ερμηνεύοντας νοσταλγικά τραγούδια με ρομαντική διάθεση. Η μουσική πανδαισία θα περιλαμβάνει ήχους από κιθάρες, μπαγλαμά, μπουζούκι, μαντολίνο, ακορντεόν, πλήκτρα, φυσαρμόνικα, πιάνο και κρουστά, ενώ οι φωνές των Ελευθερίας Καλατζή, Μαρίλης Λυμπέρη, Γεωργίας Σεργίου, Μπάμπη Βουρλίδα, Βαγγέλη Λεοντίδη και Λευτέρη Στυλιανίδη θα γεμίσουν την ατμόσφαιρα με μελωδίες.
Η ΜΟΥ.ΠΑ.ΣΑ., με ιστορία από το 1992, υπόσχεται δύο βραδιές γεμάτες μουσική, συναίσθημα και νοσταλγία, καλώντας το κοινό να συμμετάσχει ενεργά, δημιουργώντας μια μοναδική ατμόσφαιρα.
Πληροφορίες:

Σάββατο 29 Μαρτίου: Καρλόβασι, Αίθουσα Δήμου
Κυριακή 30 Μαρτίου: Βαθύ Σάμου, Αίθουσα Λυκείου
Ώρα έναρξης: 20:00
Είσοδος: 7€
Συντελεστές:
Κιθάρες, Μπαγλαμάς: Αντώνης Σολούνιας, Τάκης Χατζημιχάλης
Μπουζούκι: Γιάννης Πόθας
Μαντολίνο: Δημήτρης Παυλής
Ακορντεόν: Διονύσης Μαστρογιάννης
Πλήκτρα: Βαγγέλης Λεοντίδης
Φυσαρμόνικα: Λευτέρης Στυλιανίδης
Πιάνο: Γεωργία Σεργίου
Κρουστά: Μπάμπης Βουρλίδας
Φωνές: Ελευθερία Καλατζή, Μαρίλη Λυμπέρη, Γεωργία Σεργίου, Μπάμπης Βουρλίδας, Βαγγέλης Λεοντίδης, Λευτέρης Στυλιανίδης
Φωνητικά: Όλοι οι μουσικοί της ΜΟΥ.ΠΑ.ΣΑ και οι θεατές
Κείμενα: Μπάμπης Βουρλίδας, Τάκης Χατζημιχάλης
Ήχος, Φώτα: Νίκος Μάνος
Μουσική επιμέλεια: Τάκης Χατζημιχάλης