23.3 C
Σάμος
03/06/2025
Σαμιακά

Nέα συνεργασία του ΕΟΣ Σάμου και των Goody’s

Με μια στρατηγική κίνηση που τον φέρνει πιο κοντά στο ενήλικο αλλά νεανικό καταναλωτικό κοινό της χώρας μας, ο Συνεταιρισμός της Σάμου έχει τοποθετήσει τις πολύ όμορφες φιάλες 187 με «Ψηλές  Κορφές» και «Βαβέλ ροζέ» στα Goody’s όλης της χώρας!

Με το σύνθημα «το θέλω», η επιλογή κατανάλωσης ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού στην αλυσίδα των Goody’s, αποτελεί μια σοβαρή επικοινωνιακή επένδυση καθώς «μαθαίνει» το καταναλωτικό κοινό στην άρνηση του «χύμα» κρασιού χωρίς ταυτότητα, ποιότητα και προέλευση.

Το σαμιώτικο κρασί έχει ταυτιστεί διεθνώς  ως η καλύτερη πρόταση για δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, ή και ζαχαροπλαστικής τέχνης. Όμως, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και τα μοναδικά αρώματα του σαμιώτικου μοσχάτου, το καθιστούν  έναν καλό συνοδό των γεύσεων της καθημερινότητάς μας, μαζί με ένα ζουμερό «γρήγορο γεύμα», που έχει απενεχοποιηθεί διατροφολογικά τα τελευταία χρόνια, καθώς τα πρότυπα παρασκευής του έχουν αλλάξει προς το βέλτιστο.

Όπως λένε οι ειδικοί της γεύσης, τα burger δεν ταιριάζουν με αναψυκτικά καθώς αυτά έχουν πολύ ζάχαρη, ούτε όμως και με τη μπύρα που προκαλεί φούσκωμα. Η διεθνής τάση είναι να απολαμβάνει κανείς ένα κρασί ποιοτικό και ευχάριστα δροσερό, που ανοίγει την όρεξη, κόβει τη λιπαρότητα του πιάτου και συμπληρώνοντας τη νοστιμιά του γρήγορου γεύματος, αναδεικνύει παράλληλα δεκάδες αρώματα.

Στα στέκια του νεαρόκοσμου σε όλη την Ελλάδα και με αυστηρή τήρηση των ορίων ηλικίας  και του μέτρου στην κατανάλωση αλκοόλ, το σαμιώτικο κρασί τοποθετείται σε περίοπτη θέση ώστε να προσδώσει ποιότητα ακόμη και στις γρήγορες επιλογές εστίασης.

Related posts

Ο Μητροπολίτης Σάμου κ.κ. Ευσέβιος στην Έκτακτη Σύνοδο για την 1700ή επέτειο της Α΄ Οικουμενικής Συνόδου

admin

Νέα εποχή στις συνδέσεις Σάμου – Κουσάντασι: Τρία καθημερινά δρομολόγια με το Sea Star SAMOS

admin

Συγκινητική προσφορά στην Άμπελο: Τέταρτο αμαξίδιο και τόνοι πλαστικού λιγότεροι χάρη στον Ι.Ν. Τιμίου Προδρόμου

admin

Νέο Δ.Σ. στον Σύλλογο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Σάμου – Επανεκλογή Σταμάτη Φιλιππή στην προεδρία

admin

ΕΞΑΡΧΕΙΑ 1967 : Οι δικές μας Πανελλήνιες. Γράφει ο Μανώλης Κάρλας

admin

Καρυστιανού, Ασλανίδης, Θάνου συγκλόνισαν τη Σάμο – «Δεν θα σιωπήσουμε μέχρι τη δικαίωση»

admin

Στα «δίχτυα» του Λιμενικού Σάμου 22χρονος για ναρκωτικά – Ο σκύλος «ΝΕΔΑ» τον «κάρφωσε»

admin

Δωρεάν Ιατρικές Εξετάσεις στη Σάμο: Μεγάλη ανταπόκριση και ελπίδα για επανάληψη της δράσης

admin

Blue Star Myconos: Σκηνές απίστευτου συνωστισμού στην Τήνο – Ταλαπωρία για προσκυνητές, αγανάκτηση στη ρεσεψιόν

admin