25/05/2026
Σαμιακά

Σάμος: Νέο συλλαλητήριο για τα Τέμπη: «Δεν θα συγκαλυφθεί το έγκλημα»

 Νέο συλλαλητήριο για το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη διοργανώνει το Εργατικό Κέντρο Σάμου, την Πέμπτη 6 Μαρτίου 2025, στις 18:30, στην πλατεία Πυθαγόρα στο Βαθύ.

Η κινητοποίηση πραγματοποιείται με αφορμή τη συζήτηση στην Βουλή, που ξεκινάει την Τετάρτη και αφορά το δυστύχημα.

«Καλούμε τα σωματεία μέλη μας, κάθε εργαζόμενο, τη νεολαία, όλο το λαό της Σάμου, οργανωμένα, μαζικά, μαχητικά, διεκδικητικά, να διατρανώσουμε τον όρκο που από την πρώτη στιγμή δώσαμε. “Όλων των νεκρών θα γίνουμε φωνή, το έγκλημα αυτό δεν θα συγκαλυφθεί”», τονίζει το Εργατικό Κέντρο στην ανακοίνωσή του.

«Δεν θα αφήσουμε να θυσιαστούν άλλες ανθρώπινες ζωές για τα κέρδη των λίγων! Οξυγόνο είναι ο αγώνας μας για να κάνουμε το δίκιο μας πραγματικότητα!», καταλήγει η ανακοίνωση.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Σάμος γιόρτασε τον 4ο τίτλο του Ολυμπιακού στην Euroleague – Φίλαθλοι πλημμύρισαν την Πλατεία Πυθαγόρα

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο