26.7 C
Σάμος
28/07/2025
Σαμιακά

Nέα συνεργασία του ΕΟΣ Σάμου και των Goody’s

Περιγραφή εικόνας

Με μια στρατηγική κίνηση που τον φέρνει πιο κοντά στο ενήλικο αλλά νεανικό καταναλωτικό κοινό της χώρας μας, ο Συνεταιρισμός της Σάμου έχει τοποθετήσει τις πολύ όμορφες φιάλες 187 με «Ψηλές  Κορφές» και «Βαβέλ ροζέ» στα Goody’s όλης της χώρας!

Με το σύνθημα «το θέλω», η επιλογή κατανάλωσης ποιοτικού εμφιαλωμένου κρασιού στην αλυσίδα των Goody’s, αποτελεί μια σοβαρή επικοινωνιακή επένδυση καθώς «μαθαίνει» το καταναλωτικό κοινό στην άρνηση του «χύμα» κρασιού χωρίς ταυτότητα, ποιότητα και προέλευση.

Το σαμιώτικο κρασί έχει ταυτιστεί διεθνώς  ως η καλύτερη πρόταση για δημιουργίες υψηλής γαστρονομίας, ή και ζαχαροπλαστικής τέχνης. Όμως, η αδιαμφισβήτητη ποιότητα και τα μοναδικά αρώματα του σαμιώτικου μοσχάτου, το καθιστούν  έναν καλό συνοδό των γεύσεων της καθημερινότητάς μας, μαζί με ένα ζουμερό «γρήγορο γεύμα», που έχει απενεχοποιηθεί διατροφολογικά τα τελευταία χρόνια, καθώς τα πρότυπα παρασκευής του έχουν αλλάξει προς το βέλτιστο.

Όπως λένε οι ειδικοί της γεύσης, τα burger δεν ταιριάζουν με αναψυκτικά καθώς αυτά έχουν πολύ ζάχαρη, ούτε όμως και με τη μπύρα που προκαλεί φούσκωμα. Η διεθνής τάση είναι να απολαμβάνει κανείς ένα κρασί ποιοτικό και ευχάριστα δροσερό, που ανοίγει την όρεξη, κόβει τη λιπαρότητα του πιάτου και συμπληρώνοντας τη νοστιμιά του γρήγορου γεύματος, αναδεικνύει παράλληλα δεκάδες αρώματα.

Στα στέκια του νεαρόκοσμου σε όλη την Ελλάδα και με αυστηρή τήρηση των ορίων ηλικίας  και του μέτρου στην κατανάλωση αλκοόλ, το σαμιώτικο κρασί τοποθετείται σε περίοπτη θέση ώστε να προσδώσει ποιότητα ακόμη και στις γρήγορες επιλογές εστίασης.

Related posts

Πρόγραμμα 4ου Ψεκασμού Κουνουπιών 2025: Δήμοι Σάμου, Ικαρίας, Φούρνων

admin

Δεν έδεσε στο Καρλόβασι το «Διαγόρας»

admin

Σύλληψη 40χρονου αλλοδαπού στη Σάμο για ψευδή κατάθεση

admin

Αλλαγή Ηγεσίας στον Ροταριανό Όμιλο Σάμου

admin

Σάμος: Τραυματίας σε τροχαίο στη Γάγκου

admin

Μ. Κάρλας: Το τοξικό νέφος των διοξινών

admin

Φύτευση υποβρύχιων κήπων Ποσειδωνίας

admin

Πρόστιμο 14.040€ για την πυρκαγιά στον ΧΥΤΑ Σάμου

admin

25χρονη τουρίστρια χάθηκε σε πεζοπορία – Εντοπίστηκε από την Πυροσβεστική

admin