20/04/2025
Σαμιακά

Ο Γιάννης Πάριος 4 Αυγούστου στη Σάμο

O Γιάννης Πάριος ένας από τους μεγαλύτερους τραγουδιστές αλλά και συνθέτες, για πρώτη φορά στη Σάμο.

Σάββατο 4 Αυγούστου, ώρα 21.00, Πορφυριάδα Σχολή στο Καρλόβασι υπό την Αιγίδα του Δήμου Σάμου.

Τιμές εισιτηρίων: Έως 25 Ιουλίου 15€ γενική είσοδος, από τις 26 Ιουλίου 18€ γενική είσοδος & 15€ μειωμένο (φοιτητικό, ανέργων)

Πληροφορίες – Κρατήσεις: Αρβανιτίδου Χρύσα, 2310257218, 6986713300

Το όνομά του είναι συνδεδεμένο με τις λέξεις έρωτας, αγάπη, επιτυχία, ταλέντο. Το «φαινόμενο Πάριος», με τη συγκινητική απήχηση στον κόσμο, έχει εμφανιστεί στα μεγαλύτερα θέατρα του κόσμου και δείχνοντας μεγάλο σεβασμό και αφοσίωση σε αυτό που κάνει, έχει καταφέρει να είναι χαραγμένος στη συνείδηση όλων, τόσο ο ίδιος ως καλλιτέχνης, όσο και τα τραγούδια του. Έχει τραγουδήσει τον έρωτα, γράφει στίχους και μουσική και τα τραγούδια του έχουν μεταφραστεί σε πολλές γλώσσες.
Γιάννης Πάριος, ο τροβαδούρος του έρωτα, με 45 χρόνια ουσιαστικής πορείας, με το πάθος και την αυθεντικότητά του και που όλοι μια φορά στη ζωή τους πρέπει να βιώσουν την εμπειρία του να παραβρεθούν σε συναυλία και να ακούσουν ζωντανά τον τραγουδιστή του έρωτα. Να δονηθούν από την εύθραυστη δυναμικότητα των συναισθημάτων που αναβλύζουν από κάθε τραγούδι του, μέσω της ιδιαίτερης φωνής του και φυσικά το σίγουρο είναι πως εκείνο το βράδυ, θα φύγουμε όλοι μετά το τέλος της συναυλίας και θα αισθανθούμε ερωτευμένοι. Άλλοι με το ταίρι τους, άλλοι με τη στιγμή, άλλοι με το «σήμερα», άλλοι με τη ζωή «που περνά και χάνεται». Ο έρωτας έτσι κι αλλιώς είναι παντού, απλά ο Γιάννης Πάριος μας δείχνει για ακόμη μια φορά τον τρόπο να τον αφουγκραστούμε και να αφεθούμε να μας τρυπήσουν τα βέλη του.

 

Παραγωγή:” Όψεις Πολιτισμού”

 

 

 

Related posts

Έφτασε στη Σάμο το Άγιο Φως- Video

admin

Με κατάνυξη η Ακολουθία του Επιταφίου Θρήνου στην Ι.Μ. Σάμου

admin

Μεγάλη Παρασκευή στη Σάμο: Κατάνυξη και παράδοση στους Επιταφίους της Πόλης

admin

182 Κύπριοι θα γιορτάσουν το Πάσχα στη Σάμο – Η πρώτη πτήση της σεζόν

admin

Έναρξη του Προγράμματος Καταπολέμησης Κουνουπιών για το 2025 στους Δήμους Σάμου, Ικαρίας και Φούρνων

admin

Εργατική Πρωτομαγιά 2025: Απεργιακή Συγκέντρωση σε Σάμο και Ικαρία

admin

Μεταφορά Αγίου Φωτός σε Σάμο, Ικαρία, Φούρνους και Πάτμο το Μεγάλο Σάββατο

admin

Άγιο Φως: Η Σάμος δεν συμπεριλαμβάνεται στις προγραμματισμένες πτήσεις

admin

Απίστευτο στη Σάμο: Smartphone “νόμισε” ότι έγινε τροχαίο και κάλεσε το 112

admin