21/08/2025
Σαμιακά

O καλύτερος περιπτεράς είναι γάτος και βρίσκεται στο Καρλόβασι της Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Πώς θα σας φαινόταν να πάτε σε ένα περίπτερο για να αγοράσετε κάτι και αντί για άνθρωπος να σας εξυπηρετούσε ένας υπέροχος πανέμορφος πορτοκαλένιος γάτος; Είμαστε σίγουροι ότι δεν υπάρχει καλύτερο από αυτό. Θα σας φτιάξει η μέρα.

Και αν σας φαίνεται φανταστικό αυτό το σενάριο, να είστε σίγουροι ότι δεν είναι. Είναι πέρα για πέρα αληθινό. Βέβαια για να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία θα πρέπει να ταξιδέψετε μέχρι το Καρλόβασι της Σάμου. Γιατί εκεί θα βρείτε τον περιπτερά Μήτσο.

Στο Καρλόβασι βρίσκεται το περίπτερο της Άρτεμις Μουστάκα, η οποία έχει βάλει στη θέση της τον Μήτσο, τον πιο μάγκα γάτο του νησιού. Πρώην αδέσποτος που υιοθετήθηκε από την κ. Μουστάκα, ο φοβερός και τρομερός Μήτσος επιβλέπει τα πάντα στο περίπτερο και υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο-αν και κάποιες φορές δεν έχει τα κέφια του- τον κόσμο.

Ο Μήτσος είναι περίπου 2 ετών και αποτελεί τη μασκότ στην περιοχή αφού τον γνωρίζουν οι πάντες. Ένας γάτος σταρ.

Για αυτό στο επόμενο ταξίδι σας στην όμορφη Σάμο, μην ξεχάσετε να περάσετε από εκεί να γνωρίσετε τον Μήτσο. Και να βγάλετε και μία φωτογραφία μαζί του.

από τη Μυρτώ Τζώρτζου, myrto1@hotmail.com

      

Related posts

Νοσοκομείο Σάμου: Συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο της Φ. Παπαστάθη

admin

Αυτοκτόνησε ασθενής στο νοσοκομείο Σάμου

admin

Ιστορική Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στο Ποτάμι

admin

Τιμητική εκδήλωση για τα 30 χρόνια προσφοράς του Μητροπολίτη Σάμου, κ.κ. Ευσεβίου

admin

“Αρχιπέλαγος”: Άμεσος Κίνδυνος Θανατηφόρων Ατυχημάτων στους κεντρικούς δρόμους Αγίου Κωνσταντίνου και Κάμπου Βουρλιωτών

admin

Άμεση κινητοποίηση του λιμενικού για σκάφος με εισροή υδάτων στη Σάμο

admin

Σάμος: Αγωγή κατά του ελληνικού Δημοσίου από θύμα του γυμνασιάρχη

admin

Επιστολή για τον βιολογικό της πόλης: “Ένας ντόπιος μου είπε: έτσι μυρίζει εδώ, θα το συνηθίσεις”

admin

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin