19/06/2026
Δήμος

Ο Δήμος Σάμου συμμετέχει στο Street Festival

Ο Δήμος Σάμου στα πλαίσια του στρατηγικού σχεδιασμού για την προβολή και την προώθηση της Σάμου ως τουριστικού προορισμού, συμμετέχει στο Street Festival του Δήμου Sindelfingen και στο Φεστιβάλ πολιτισμού, παράδοσης και τοπικών προϊόντων του Δήμου Μπερνάλτα – Μεταπόντου, με τους οποίους ο Δήμος μας έχει υπογράψει Πρωτόκολλο Συνεργασίας.

Η συμμετοχή της Σάμου στο Street Festival του Sindelfingen γίνεται για δεύτερη χρονιά και αφορά ένα μεγάλο Φεστιβάλ που πραγματοποιείται στους δρόμους του γερμανικού Δήμου και είναι αφιερωμένο στις διεθνείς γαστρονομικές απολαύσεις. Οι συμμετέχοντες προβάλουν την τοπική τους παραγωγή αλλά και τα ιδιαίτερα εδέσματα τους σε μία ατμόσφαιρα που θυμίζει μεγάλη γιορτή καθώς στους δρόμους του Sindelfingen διεξάγονται συνεχή πολιτιστικά δρώμενα.

Ταυτόχρονα ο Δήμος Σάμου θα συμμετάσχει στο Φεστιβάλ πολιτισμού, παράδοσης και τοπικών προϊόντων του Δήμου Μπερνάλτα – Μεταπόντου, μία διοργάνωση που αποτελεί μεγάλο πολιτιστικό γεγονός.

Στα πλαίσια των συμμετοχών αυτών ο Δήμος Σάμου προσκαλεί όλους τους επιχειρηματίες και παραγωγούς του τόπου μας να προσκομίσουν, εφόσον επιθυμούν, τα προϊόντα τους μες σκοπό να συμπεριληφθούν στην αποστολή. Οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν να προσκομίσουν τα προϊόντα τους από τη Τρίτη 2 Απριλίου έως την Παρασκευή 19 Απριλίου στο Γραφείο Δημάρχου του Δημαρχιακού Μεγάρου Σάμου.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα 22733 – 50166 και 22733 – 50140

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Δύο προσλήψεις στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου, ναυαγοσώστης και υπάλληλος γραφείου

Παπαθεοφάνους προς Πλεύρη: «Η τοπική κοινωνία ξαναζεί την ανησυχία του 2015»

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»

Η ΑναΣΑ ζητά έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο για τη μεταφορά αιτούντων άσυλο στη Σάμο

Ο Πάρης Παπαγεωργίου ζητά ακύρωση μεταφοράς μεταναστών από την Κρήτη στη Σάμο