23/07/2026
Δήμος

Λάτρεις του ποδηλάτου; Μην χάσετε τον «Γύρο της Σάμου»!

agones

Την Κυριακή 1η Δεκεμβρίου 2024, ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διοργανώνει τον ποδηλατικό αγώνα δρόμου αντοχής «Ο Γύρος της Σάμου 2024», προσκαλώντας τους λάτρεις της ποδηλασίας να συμμετάσχουν σε μια διαδρομή 73 χιλιομέτρων με υψομετρική διαφορά 1200 μέτρα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει από την πλατεία Πυθαγόρα στις 9 το πρωί, και οι αθλητές θα κληθούν να καλύψουν τη διαδρομή μέσω Πυθαγορείου, Χώρας, Κουμαραδαίων, Πύργου, Καρλοβασίου, Αγίου Κωνσταντίνου και Κοκκαρίου, με τερματισμό στην πλατεία Πυθαγόρα.

Στο ύψος του καταστήματος επίπλων «ΟΙΚΟΣ» στο Καρλόβασι έχει προγραμματιστεί σταθμός ανεφοδιασμού, προσφέροντας νερά, μπανάνες και ενεργειακές μπάρες στους συμμετέχοντες. Ο αγώνας είναι ανοιχτός για άνδρες άνω των 18 ετών, με δύο κατηγορίες συμμετοχής, για ηλικίες έως 49 ετών και από 50 και άνω.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλουν την αίτηση εγγραφής, διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του Δήμου, στέλνοντας την συμπληρωμένη στην ηλεκτρονική διεύθυνση cultural.sportsanatolikissamou@gmail.com. Οι εγγραφές μπορούν να γίνουν και στα εξής σημεία: Δημαρχείο Ανατολικής Σάμου, κατάστημα Di Mario (Πόλη της Σάμου), ποδηλατικό κατάστημα Μανώλαρου (Monkeybikeshop) και Γυμναστήριο ΑΚΑΔΗΜΙΑ FITNESS CLUB στο Καρλόβασι.

Καταληκτική ημερομηνία εγγραφών ορίζεται η 28η Νοεμβρίου 2024.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ομόφωνο «ναι» στην 99ετή παραχώρηση χρήσης του Μουσείου Ναυπηγικών και Ναυτικών Τεχνών του Αιγαίου στο ΥΠΠΟ

Στο τραπέζι του Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου η παραχώρηση του Μουσείου Ναυπηγικών Τεχνών στο Υπουργείο Πολιτισμού

Αποχαιρετιστήρια επίσκεψη του διοικητή του 649 ΤΕ στον δήμαρχο Δυτικής Σάμου

Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Καρλοβάσου ανοίγει τις πόρτες του: Ωράριο, τιμές και εγγραφές

4 προσλήψεις συνοδών απορριμματοφόρου στον Δήμο Δυτικής Σάμου

Ανατολική Σάμος: Αυτή είναι η σύνθεση του Προεδρείου και της Δημοτικής Επιτροπής