23/05/2026
Σαμιακά

Ο Γεώργιος Μηλιώτης ο νέος Επίτιμος Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας στο Βόρειο Αιγαίο

Επίσημη ανάληψη καθηκόντων επιτίμου προξένου της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας με έδρα τη Σάμο ,από τον κ. Γεώργιο Μηλιώτη, μετά την αποχώρηση του προκατόχου του κ.Χριστοδούλου  Καπνουλά.

Αναλυτικά η επιστολή.

Με την παρούσα ανακοίνωση θέλω να ενημερώσω τους συμπολίτες μου της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου ότι από τις 12 Μαρτίου 2018 ανέλαβα εγώ, ο Γεώργιος Μηλιώτης, τα καθήκοντα μου ως Επίτιμος Πρόξενος της Ομοσπονδιακής Δημοκρατίας της Γερμανίας με έδρα τη Σάμο και δικαιοδοσία σε όλες τις περιφερειακές ενότητες(Σάμου, Λέσβου και Χίου).

Η σχετική δημοσιοποίηση υπάρχει στο ΦΕΚ της 24ης Ιανουαρίου 2018. Βρίσκομαι στη διάθεση των περιφερειακών, δημοτικών, δικαστικών,αστυνομικών, λιμενικών και στρατιωτικών αρχών αφενός αλλά και των ημεδαπών και αλλοδαπών κατοίκων και επισκεπτών των νησιών μας αφ’ετέρου για τη συνέχιση της άριστης συνεργασίας του προκατόχου μου κ.Χριστοδούλου Γ. Καπνουλά.

Στόχος μου είναι η περαιτέρω ισχυροποίηση των οικονομικών, κοινωνικών και πολιτιστικών σχέσεων προς όφελος και των δυο λαών.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές