25/10/2026
Σαμιακά

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου

agrotiko sillogos

Η συγκρότηση του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Πανσαμιακού Αγροτικού Συλλόγου ολοκληρώθηκε, με τα μέλη να αναλαμβάνουν ρόλους και ευθύνες ενόψει μιας περιόδου όπου οι αγροτικές κινητοποιήσεις μπαίνουν ξανά στο προσκήνιο. Το νέο προεδρείο δηλώνει έτοιμο να οργανώσει δράσεις και να παρακολουθήσει στενά τις εξελίξεις σε πανελλαδικό επίπεδο.

Πρόεδρος εξελέγη ο Γιώργος Λάφης, Αντιπρόεδρος ο Νίκος Κονταξής, Γραμματέας ο Άλκης Πόθος και Ταμίας η Ουρανία Σκρίνου. Στη σύνθεση του νέου Δ.Σ. συμμετέχουν ακόμη ως μέλη οι Βασίλης Κοσμάς, Κώστας Κρυσταλλάκης και Σταμάτης Βονδικάκης. Από αύριο, όπως τονίζει το προεδρείο, ξεκινά ο συντονισμός για τα επόμενα βήματα, σε μια περίοδο όπου οι αγώνες των αγροτών σε όλη τη χώρα αναμένεται να ενταθούν.

Στο βάθος των σχεδιαζόμενων κινητοποιήσεων, ο σύλλογος προετοιμάζει τη συμμετοχή του σε κοινό μέτωπο με την Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων και την Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων Λέσβου, ενώ θα υπάρξουν άμεσες ενημερώσεις για τις αποφάσεις που θα ληφθούν. Η μαζικοποίηση, αναφέρει το νέο Δ.Σ., αποτελεί βασικό στόχο και αναγκαία προϋπόθεση για τη διεκδίκηση λύσεων στα χρόνια προβλήματα του αγροτικού κόσμου στη Σάμο.

Εθνικό Πρόγραμμα Προλαμβάνω

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

⭐ Προσθέστε το samos24 στις προτιμώμενες πηγές της Google

Διαβάστε Επίσης

Έκθεση Ιστορικών Κειμηλίων του 1940 στη Σάμο: Πρόγραμμα και Ώρες Επισκέψεων

Σάμος: Εκδήλωση της 79 ΑΔΤΕ για το 18ο Σύνταγμα Πεζικού με ομιλητή τον Χ. Λαλούση

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την 28η Οκτωβρίου

Ένας ιερέας, ένας λιμενάρχης και ένας ανθυπολοχαγός έφτιαξαν τον Άη Νικόλα του Ποταμιού

Αναβαθμίστηκε το σύστημα τηλεϊατρικής στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου

Απόφαση Δημοτικού Συμβουλίου Ανατολικής Σάμου: Εξετάζονται οικονομικά κίνητρα για γιατρούς και νοσηλευτές