26/11/2025
Περιφερειακά

Πλήρως προσβάσιμοι όλοι οι χώροι της ΠΕ Σάμου μετά την τοποθέτηση Αναβατορίου στο Αμφιθέατρο

Ολοκληρώθηκε η τοποθέτηση του αναβατορίου στο αμφιθέατρο της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Σάμου.

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Σάμου, Ελισσαίος Μαυρατζώτης, εξέφρασε την ικανοποίησή του δηλώνοντας: «Με την ολοκλήρωση της τοποθέτησης του αναβατορίου στο αμφιθέατρο, όλοι οι χώροι αρμοδιότητας της ΠΕ Σάμου είναι πλέον πλήρως προσβάσιμοι σε κάθε πολίτη. Μια ακόμα δέσμευση μας υλοποιείται με συνέπεια, αποδεικνύοντας έμπρακτα τη στόχευση μας για ίσες ευκαιρίες, προσβασιμότητα και σεβασμό προς όλους. Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω τον καλό μου φίλο Σταύρο Μιχαλόπουλο για την πολύτιμη συμβολή του και στην επίτευξη του στόχου.»

Από την πλευρά του, ο Αντιπρόεδρος του Πανσαμιακού Σωματείου ΑμεΑ «Ο Ίκαρος» κ. Σταύρος Μιχαλόπουλος ανέφερε σχετικά: «Είναι αίσθηση δικαίωσης, δικαιοσύνης και ισότητας! Συγχαρητήρια στον Αντιπεριφερειάρχη Ελισσαίο Μαυρατζώτη καθώς επίσης και σε όλα τα στελέχη της Τεχνικής Υπηρεσίας της Αντιπεριφέρειας Σάμου κυρίως για την ενσυναίσθηση!»

Η ολοκλήρωση αυτού του έργου αναμένεται να διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση στο αμφιθέατρο για άτομα με κινητικές δυσκολίες, ηλικιωμένους και γενικότερα για κάθε πολίτη που αντιμετωπίζει προκλήσεις στην μετακίνησή του.

Related posts

Συνάντηση Μουτζούρη με πυροσβέστες για ελλείψεις και υποστελέχωση

Διαμαρτυρία για ανεπαρκή αεροπορική εξυπηρέτηση στη Σάμο

Θησαυροί του Β. Αιγαίου: Η πορεία πιστοποίησης 5 εμβληματικών προϊόντων

Σε τέσσερα περίπτερα η φετινή αποστολή της Π.Β.Α. στη Θεσσαλονίκη

H Περιφέρεια Β. Αιγαίου διαψεύδει τις φήμες: Κανένα νησί δεν αποκλείστηκε από τη σύνδεση με τον Βόλο

Μουτζούρης για Πολυτεχνείο: «Ζωντανό σύμβολο αντίστασης – Η Δημοκρατία απαιτεί συνεχή αγώνα»