03/06/2026
Περιφερειακά

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου «Τιμώμενη Περιοχή» στα Tourism Awards

Η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου θα είναι η «Τιμώμενη Περιοχή» στην 13η διοργάνωση των Tourism Awards, του σημαντικότερου θεσμού βραβείων για τον ελληνικό τουρισμό.

Στο πλαίσιο της βράβευσης θα απονεμηθεί τιμητικό βραβείο για δύο πολιτιστικούς θεσμούς που ξεκίνησε η Περιφέρεια: το Φεστιβάλ Χίου και το Φεστιβάλ Σαπφούς στη Λέσβο. Η αναγνώριση αφορά τη συμβολή τους στην προώθηση του πολιτισμού και του τουρισμού της περιοχής. Το βραβείο θα παραλάβει ο Αναπληρωτής Περιφερειάρχης της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου με επιπλέον αρμοδιότητες στον Τουρισμό Γιάννης Καλτάκης.

Η διάκριση επιβεβαιώνει την παρουσία του Βορείου Αιγαίου στον πολιτιστικό και τουριστικό χάρτη της χώρας και ενισχύει την προσπάθεια για ποιοτική αναβάθμιση και διεθνή προβολή της περιοχής.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Το Περιφερειακό Συμβούλιο συνεδριάζει στη Λήμνο

«Οι εξετάσεις είναι μια στιγμή, τα όνειρά σας μια ολόκληρη ζωή» – Το μήνυμα του Περιφερειάρχη για τις Πανελλαδικές

Στον αέρα η γραμμή Βόλος-Μυτιλήνη-Χίος: Αύριο κλείνει ο διαγωνισμός χωρίς ενδιαφερόμενο

Ενίσχυση έως 85% για επαγγελματίες αλιείς

Κτηνοτροφία: «Νέα Δυναμική» ζητά εξηγήσεις για τη μη σύγκληση έκτακτης συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου

Προωθητική εκδήλωση για το Βόρειο Αιγαίο στο Βουκουρέστι – Απευθείας πτήσεις και πακέτα διακοπών στο τραπέζι