31/10/2025
Δήμος

Πιστοποίηση AIMS για τον Ημιμαραθώνιο “Πυθαγόρας ο Σάμιος” στη Σάμο

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου Πήρε Πιστοποίηση από την AIMS World Running για τον Ημιμαραθώνιο “Πυθαγόρας ο Σάμιος”

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου ανακοίνωσε την επίσημη πιστοποίηση του Ημιμαραθωνίου “Πυθαγόρας ο Σάμιος” από την AIMS World Running. Η εν λόγω πιστοποίηση προέρχεται από τη διεθνή οργάνωση που θέτει τα πρότυπα για αγώνες δρόμου σε όλο τον κόσμο, αναγνωρίζοντας τον αγώνα ως διοργάνωση υψηλής ποιότητας, που πληροί τα διεθνή πρότυπα για αποστάσεις ημιμαραθωνίου.

Ο Ημιμαραθώνιος “Πυθαγόρας ο Σάμιος” έχει καθιερωθεί ως ένας από τους σημαντικότερους αθλητικούς θεσμούς του νησιού, προσφέροντας στους δρομείς και στους επισκέπτες την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε έναν αγώνα με διεθνή αναγνώριση. Η υποστήριξη της AIMS ενισχύει τη διεθνή εμβέλεια του αγώνα και συμβάλλει στη διαρκή ανάπτυξη του τουριστικού και αθλητικού προφίλ της Σάμου.

Η πιστοποίηση αυτή δίνει προστιθέμενη αξία τόσο στον αγώνα όσο και στον ίδιο τον προορισμό, προσελκύοντας περισσότερους δρομείς και επισκέπτες. Παράλληλα, ενδυναμώνει τη φήμη της διοργάνωσης, που πλέον συγκαταλέγεται ανάμεσα στις καλύτερες του είδους διεθνώς.

Ο Δήμος Ανατολικής Σάμου και η οργανωτική επιτροπή εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την αναγνώριση της διοργάνωσης και διαβεβαίωσαν ότι θα συνεχίσουν να εργάζονται δυναμικά για τη βελτίωση της ποιότητας του ημιμαραθωνίου, διατηρώντας τις υψηλές προδιαγραφές για τη βέλτιστη εμπειρία των συμμετεχόντων.

Related posts

Θέση της Λαϊκής Συσπείρωσης: «Να στηριχθούν τα ΕΛΤΑ, όχι να παραδοθούν στα ιδιωτικά συμφέροντα»

admin

Η ΑναΣΑ ζητά άμεση ανάκληση της απόφασης για τα ΕΛΤΑ και έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου

admin

Παραίτηση Γεώργιου Καργιωτάκη από την παράταξη «ΑΝΑΤΡΟΠΗ»

admin

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου για τα 5 χρόνια από τον καταστροφικό σεισμό της 30ής Οκτωβρίου 2020

admin

Πέντε χρόνια από τον φονικό σεισμό: Σχολεία σε κοντέινερ, ναοί κλειστοί, έργα σε εκκρεμότητα στη Δυτική Σάμο

admin

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επετειακή εκδήλωση του Δήμου Δυτικής Σάμου για την 28η Οκτωβρίου

admin

Ο Δήμος Δυτικής Σάμου διένειμε αθλητικό εξοπλισμό σε όλα τα σχολεία

admin

Νέα αρχή για το Λεπροκομείο Καρλοβασίου με τη στήριξη της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου

admin

Συμμαχία Πολιτών: «Απαράδεκτη σπατάλη τα 2.450€ για τον εορτασμό της 28ης Οκτωβρίου»

admin