27/04/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Τον περίμεναν στο λιμάνι: 30χρονος έφτασε με «βαλίτσα» γεμάτη ναρκωτικά – Αξία 25.000€

Στα χέρια των ανδρών της Δίωξης Ναρκωτικών του Λιμεναρχείου Σάμου κατέληξε τα ξημερώματα του Σαββάτου ένας 30χρονος Έλληνας, ο οποίος επιχείρησε να περάσει στο νησί «φορτωμένος» με μεγάλη ποσότητα ναρκωτικών.

Οι λιμενικοί, αξιοποιώντας πληροφορίες, τον εντόπισαν κατά την αποβίβασή του από επιβατηγό–οχηματαγωγό πλοίο που έφτασε από τον Πειραιά στο λιμάνι Μαλαγαρίου. Στον έλεγχο που ακολούθησε, βρέθηκαν στη χειραποσκευή του τρεις αεροστεγείς συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους 1 κιλού και 607 γραμμαρίων, καθώς και μια ακόμα συσκευασία με 110 γραμμάρια κοκαΐνης.

Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις, η ποσότητα των ναρκωτικών θα απέφερε στον 30χρονο περίπου 25.000 ευρώ. Εκτός από τις ουσίες, κατασχέθηκαν και 150 ευρώ σε μετρητά, καθώς και το κινητό του τηλέφωνο.

Η προανάκριση διενεργείται από το Λιμεναρχείο Σάμου, ενώ ο συλληφθείς αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Τροχαίο στο Καρλόβασι: Δύο τραυματίες από ανατροπή μοτοσικλέτας

Νέα συμφωνία για επιθεώρηση πλοίων ελληνικής σημαίας

Στο αεροδρόμιο Σάμου σύλληψη αλλοδαπού που επιχείρησε να φύγει με πλαστό έγγραφο ασύλου

Επίσκεψη του Αρχηγού του Λιμενικού Σώματος στη Σάμο – ενημέρωση για το έργο και τα προβλήματα της Υπηρεσίας

Ανήλικος έκλεψε ηλεκτρονική κονσόλα παιχνιδιών, κινητό και ρούχα από σπίτι στο Μαλαγάρι – στη δικογραφία και ο γονιός του

Δύο αλλοδαποί ταυτοποιήθηκαν για κλοπή κινητού 1.500 ευρώ στη ΚΕΔΝ Σάμου