29/07/2026
Σαμιακά

Samos Volunteers: Μέσα σε ένα μήνα πλύναμε 1.593 τσάντες με ρούχα

cats

Για τις «κοινωνικές υπηρεσίες» που παρέχει η ΜΚΟ Samos Volunteers που δραστηριοποιείται στη Σάμο, έχουμε αναφερθεί και στο παρελθόν.

Πρόσφατα, έφτασαν στο σημείο να ενοικιάσουν για τις ανάγκες των προσφύγων και των μεταναστών, επαγγελματικό χώρο με σκοπό να μπορούν να έχουν καθαρά ρούχα, οι διαμένοντες του ΚΥΤ Σάμου.

Στο χώρο αυτό όπως βλέπετε και στις φωτογραφίες, τοποθέτησαν 6 υπερσύγχρονα πλυντήρια- στεγνωτήρια όπου τα χειρίζονται εθελοντές της Samos Volunteers.

Samos Volunteers: Μέσα σε ένα μήνα πλύναμε 1.593 τσάντες με ρούχα
Εικόνες απο το εσωτερικό του κτιρίου

Η οργάνωση αναφέρει, ότι απο τις  αρχές Ιουνίου που ξεκίνησαν να προσφέρουν τις υπηρεσίες αυτές, μέχρι τα μέσα Ιουλίου είχαν πλύνει συνολικά 1.593 τσάντες με ρούχα.

Για μεγάλο χρονικό διάστημα όπως σημειώνουν, οι ψείρες και άλλες παρασιτώσεις έκαναν την εμφάνισή τους στο κέντρο, λόγω έλλειψης εγκαταστάσεων πλυσίματος ρούχων,σεντονιών κ.α.Samos Volunteers: Μέσα σε ένα μήνα πλύναμε 1.593 τσάντες με ρούχα

Θυμίζουμε ότι  με την λειτουργία των πλυντηρίων δημιουργήθηκε αρχικά αναταραχή στους περιοίκους της περιοχής, που δεν μπορούσαν να κοιμηθούν το μεσημέρι,ειδοποιώντας και την αστυνομία, αφού στα αυτόματα πλυντήρια, έφταναν κατά δεκάδες οι αλλοδαποί μεταφέροντας σε σακουλές σκουπιδιών τα ρούχα τους που προορίζονταν για πλύσιμο.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Η Σάμος τιμά τους Σαμίους Αγίους της: Διήμερο εκδηλώσεων 1 και 2 Αυγούστου

Μόλις τέσσερις εισακτέοι στο Μαθηματικό της Σάμου: Έντονος προβληματισμός για το μέλλον του Τμήματος

Σάμος: Ο Ιούλιος της Πυθαγόρειας διατροφής

Ο Σαμιώτης Σταύρος Σπύρου στην τεχνική ηγεσία της Εθνικής Baseball5

Η Aegean Regatta 2026 καταλήγει στον Μαραθόκαμπο της Σάμου: Όλο το πρόγραμμα

Ενίσχυση περιπολιών στο Ανατολικό Αιγαίο μετά την καταγγελία του «Αρχιπελάγους» για παράνομη αλιεία