22/05/2026
Πολιτιστικά

Το Σωματείο Εργαζομένων Σάμου υποδέχεται το νέο έτος με προβολή της ταινίας “Holy Boom”

 

Το Σωματείο Εργαζομένων στα Ξενοδοχεία, Τουριστικά Γραφεία και Επισιτιστικά Επαγγέλματα Σάμου καλωσορίζει το νέο έτος με μία ακόμα πολιτιστική πρωτοβουλία, προσκαλώντας το κοινό στην προβολή της ταινίας “Holy Boom” (2019), σε σκηνοθεσία της Μαρίας Λάφη.

Η ταινία ακολουθεί τις παράλληλες ιστορίες τεσσάρων ανθρώπων που βιώνουν δραματικές αλλαγές στη ζωή τους, όταν ένα συμβάν ταράσσει τη γειτονιά τους. Συγκεκριμένα, τη νύχτα της Κυριακής των Βαΐων, ο δεκαεξάχρονος Ιγκέ ανατινάζει το ταχυδρομικό κουτί της περιοχής, προκαλώντας την καταστροφή βασικών αντικειμένων και εγγράφων των πρωταγωνιστών. Τα γεγονότα που ακολουθούν ενώνουν τις ζωές των χαρακτήρων, οδηγώντας τους σε οριακές και απρόβλεπτες καταστάσεις.

Η προβολή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 6 Ιανουαρίου στις 19.30, στον χώρο του Εργατικού Κέντρου Σάμου. Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

«Ιουλία Μπίμπα: ο Άνθρωπος, η Ηρωίδα, η Μάρτυς»: Το νέο βιβλίο που φωτίζει μια Σαμιώτισσα της Αντίστασης

«Μπουγάζι»: Το νέο βιβλίο του Βαγγέλη Δημητριάδη από τις εκδόσεις Σμίλη

Περρής και Ζουγανέλης στο Μουσικό Σχολείο Σάμου για τριήμερο εργαστήριο της UNICEF

Ο Ανδρέας Λαγός παρουσιάζει το νέο του βιβλίο στη Σάμο

Η θεατρική παράσταση «Σπασμένα Τακούνια» στη Σάμο στις 15 Μαρτίου

Δύο συναυλίες Θηβαίου και Μάργαρη στο Καρλόβασι