23/05/2026
Σαμιακά

Το Σωματείο Πυροσβεστών Σάμου και Ικαρίας έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας από το Σωματείο Πυροσβεστών Σάμου και Ικαρίας που έγινε στο φιλόξενο χώρο της Λέσχης Αξιωματικών Φρουράς Σάμου.

Την πίτα ευλόγησε εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους, πατήρ Εμμανουήλ Γιαγουρτάς όπου ευχήθηκε μια καλή και ευλογημένη χρονιά.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, μεταξύ άλλων, ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου, Νίκος Κατρακαζος, καθώς και τα μέλη του Σωματείου με τις οικογένειες τους.

Στη συνέχεια πραγματοποιηθηκε Γενική Συνέλευση, όπου το προεδρείο αναφέρθηκε διεξοδικά στις δραστηριότητες που ανέπτυξε το σωματείο το προηγούμενο έτος , ενώ συζητήθηκε και το θέμα της μονιμοποίηση των υπολοίπων πυροσβεστών πενταετούς υποχρέωσης.

Τονίστηκε ότι η κυβέρνηση οφείλει να κλείσει οριστικά και θετικά το θέμα της μονιμοποίησης των ανθρώπων που καθημερινά μοχθούν στην διαφύλαξη της κοινωνικής ασφάλειας, εντάσσοντάς τους στο μόνιμο προσωπικό. Τέλος άφησαν ανοικτό το ενδεχόμενο κινητοποιήσεων για το θέμα.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου

Σύλληψη στο Βαθύ για κλοπή 2.800 ευρώ από σπίτι

Αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου μετά τον βανδαλισμό σε παραλιακή επιχείρηση

Οφθαλμολογικό ιατρείο «Διόραση»: Υψηλού επιπέδου φροντίδα όρασης στη Σάμο

Διεθνείς διακρίσεις για το Πανεπιστήμιο Αιγαίου: 12 μέλη ΔΕΠ στους κορυφαίους ερευνητές