12/06/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Σύλληψη τεσσάρων ανηλίκων για πρόκληση επικίνδυνης σωματικής βλάβης στη ΚΕΔ Σάμου

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σάμου, συνελήφθησαν χθες (03-02-2025) στην Κλειστή Ελεγχόμενη Δομή στη Σάμο, από συνοριακούς φύλακες του Τμήματος Διαχείρισης Μετανάστευσης Σάμου, τέσσερις ανήλικοι αλλοδαποί. Σε βάρος των συλληφθέντων σχηματίστηκε δικογραφία για το αδίκημα της πρόκλησης επικίνδυνης σωματικής βλάβης.

Από την έρευνα προέκυψε ότι τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, οι κατηγορούμενοι επιτέθηκαν σε ανήλικο αλλοδαπό χρησιμοποιώντας αντικείμενα όπως καρέκλα και μεταλλική ράβδο, ενώ εφάρμοσαν επίσης σωματική βία. Κατά τις έρευνες, η μεταλλική ράβδος βρέθηκε και κατασχέθηκε.

Την προανάκριση για την υπόθεση έχει αναλάβει η Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σάμου.

Σύλληψη 49χρονου ημεδαπού για εκκρεμείς καταδικαστικές αποφάσεις

Συνελήφθη, σήμερα (04-02-2025) στο Βαθύ της Σάμου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σάμου, ένας 49χρονος ημεδαπός. Σε βάρος του εκκρεμούσε απόφαση των Δικαστικών Αρχών Σάμου για τα αδικήματα της κλοπής και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Σύλληψη 61χρονου ημεδαπού με εκκρεμές ένταλμα προσωρινής κράτησης

Επιπλέον, συνελήφθη σήμερα (04-02-2025) στο Βαθύ της Σάμου 61χρονος ημεδαπός, από την ίδια υπηρεσία. Σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα προσωρινής κράτησης που είχε εκδοθεί από τις Δικαστικές Αρχές Σάμου, λόγω παράβασης της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Η Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου συνεχίζει τις ενέργειές της για την εξιχνίαση και δίωξη εγκλημάτων, καθώς και την τήρηση της νομιμότητας στο νησί.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Χειροπέδες σε δύο επιχειρηματίες στο Πυθαγόρειο Σάμου για διατάραξη κοινής ησυχίας

Δικογραφία σε βάρος ημεδαπού για κακομεταχείριση πέντε σκύλων στη Σάμο

Σύλληψη στην Ικαρία για κακομεταχείριση αγελάδας

Συνελήφθησαν στο Καρλόβασι λίγο πριν φύγουν με το πλοίο – είχαν κλέψει 4.800 ευρώ και κοσμήματα από σπίτι στο Βαθύ

Σύλληψη 25χρονου για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας 21χρονης στην παραλία Γάγκου

2.223 έλεγχοι για κράνος στο Βορειοανατολικό Αιγαίο – 20 παραβάσεις στη Σάμο