16/01/2026
Σαμιακά

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του ιατρού Σταύρου Μαλαγάρη

Συλλυπητήριο μήνυμα για την απώλεια του ιατρού Σταύρου Μαλαγάρη

Με βαθιά θλίψη πληροφορήθηκα τον θάνατο του ιατρού Σταύρου Μαλαγάρη, ενός ανθρώπου που υπηρέτησε την ιατρική επιστήμη με αφοσίωση, ήθος και βαθιά ανθρωπιά.

Ως γιατρός, προσέφερε επί σειρά ετών ανεκτίμητες υπηρεσίες στους συνανθρώπους του, στάθηκε δίπλα σε όσους τον χρειάστηκαν με επαγγελματισμό αλλά και με ειλικρινές ενδιαφέρον για τον άνθρωπο, κερδίζοντας την εμπιστοσύνη, τον σεβασμό και την αγάπη της κοινωνίας.

Για εμένα προσωπικά, η απώλειά του αποκτά ακόμη μεγαλύτερη βαρύτητα, καθώς υπήρξε πατέρας της Ειδικής Συμβούλου της ΠΒΑ, Δέσποινας Μαλαγάρη, μιας συνεργάτιδας με την οποία μοιραζόμαστε καθημερινά την ευθύνη της προσφοράς στον τόπο μας.

Στη Δέσποινα, στην οικογένεια και στους οικείους του ως εκπρόσωπος της Περιφερειακής Αρχής εκφράζω από καρδιάς τα ειλικρινή και θερμά μου συλλυπητήρια.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Σάμου

Ελισσαίος Μαυρατζώτης