27.2 C
Σάμος
10/08/2025
Σαμιακά

Τα κρούσματα βίας και διαρρήξεων καταδικάζει ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Σύλλογος Εστίασης και Ψυχαγωγίας

Περιγραφή εικόνας

 

Tα κρούσματα διαρρήξεων καταστημάτων και οικιών, καθώς και βίας εις βάρος μελών ΜΚΟ, καταδικάζει ο Εμπορικός Σύλλογος Σάμου και ο Σύλλογος Εστίασης Σάμου  και καλούν την Αστυνομική Διεύθυνση Σάμου να προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες, προκειμένου να γνωρίσει η σαμιακή κοινωνία τους παρανομούντες, «οι οποίοι κρυμμένοι πίσω από μάσκες και κουκούλες προχωρούν σε έκνομες και πρωτόγνωρες για τον τόπο μας ενέργειες».

«Η αδυναμία του κράτους να τονώσει το αίσθημα ασφαλείας τους Σαμιώτη κατοίκου, αλλά και επαγγελματία και ταυτόχρονα να ελέγξει τη δράση και το έργο όσων ΜΚΟ λειτουργούν στην πόλη μας, ενέργεια η οποία θα περιορίσει την προκατάληψη με την οποία μερίδα συμπολιτών μας αντιμετωπίζει αυτές, έχει ως αποτέλεσμα να συγκεντρώνεται η πικρία και η οργή σε ενέργειες εις βάρος αυτών, ακόμα και εις βάρος συμπολιτών μας εργαζομένων σε αυτές.

Συνέπεια αυτής της κατάστασης είναι κάποιοι να κάνουν πράξη τα πιο άγρια ένστικτά τους. Ευχόμαστε άμεσα να δοθούν απαντήσεις . Περαιτέρω αδράνεια φοβόμαστε πως μπορεί να εντείνει τον κύκλο βίας , με απρόβλεπτες συνέπειες», αναφέρουν οι Σύλλογοι.

Related posts

Σάμος: Η πυροσβεστική επενέβη σε εγκαταλελειμμένο κτίριο, εντόπισε οκτώ αλλοδαπούς

admin

SEAJETS: Ανακοινώθηκαν τα νέα δρομολόγια του «SUPERSTAR II»

admin

Συνάντηση Ένωσης Αστυνομικών Σάμου με τον βουλευτή Χρ. Στεφανάδη για τις ελλείψεις προσωπικού

admin

Συλλυπητήριο Μήνυμα Ε.Ο.Σ ΣΑΜΟΥ για την τραγική απώλεια 18χρονου

admin

Σε αναμονή οι επιβάτες του «Blue Star Myconos» – Ακυρώθηκε το σημερινό δρομολόγιο

admin

Μουσικό Σχολείο Σάμου: Κατατακτήριες εξετάσεις

admin

Απαγορευτικό: Τι αλλάζει στα δρομολόγια του Blue Star Myconos

admin

Ψιλή Άμμος: Ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του 71χρονος

admin

Σάμος: Η ΕΛΜΕ απαιτεί διαλεύκανση και στήριξη των μαθητών για την υπόθεση του διευθυντή – «Το σχολείο πρέπει να είναι χώρος ασφάλειας»

admin