13/06/2026
Σαμιακά

T.E. Iκαρίας & Φούρνων του ΚΚΕ: Απάντηση στο απαράδεκτο πρόστιμο στο ΚΚΕ

Οι ακατάλυτοι δεσμοί του ικαριακού και φουρνιώτικου λαού με το ΚΚΕ  αποδείχθηκαν για άλλη μια φορά πανίσχυροι. Συγκεκριμένα, μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα συγκεντρώθηκε το ποσό των 3000 ευρώ για την ενίσχυση του ΚΚΕ. Αυτή είναι και η καλύτερη απάντηση στην κυβέρνηση και το σύστημα που υπηρετεί , που ως γνωστό, επέβαλλε στο ΚΚΕ πρόστιμο επειδή δεν δίνει λίστες και δεν δημοσιοποιεί τα ονόματα και τα στοιχεία των συνδρομητών και ενισχυτών του. Δηλαδή  του απλού κόσμου που, και από το υστέρημά του,  θεωρεί ότι το Κόμμα πρέπει να είναι ακόμα πιο ενισχυμένο και δυνατό, αφού εξυπηρετεί εντός και εκτός Βουλής τα λαϊκά και μόνο συμφέροντα.

Το ποσό αυτό συγκεντρώθηκε, παρά την εξοντωτική για τα λαϊκά στρώματα καπιταλιστική οικονομική κρίση και την νέα έξαρση της πανδημίας, από μέλη και φίλους του ΚΚΕ, από φτωχούς μεροκαματιάρηδες και συνταξιούχους, από νέους ανέργους, που βλέπουν στο ΚΚΕ το πραγματικό τους αποκούμπι, την αληθινή φωνή διεκδίκησης για την ανατροπή αυτού του απάνθρωπου εκμεταλλευτικού συστήματος.

Από τα νησιά του Αιγαίου όπου « σε τούτα εδώ τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει», συνεχίζουμε ακόμα πιο δυνατά στην ενημέρωση και τη μαχητικοποίηση του λαού μας, στην οργάνωση της πάλης του απέναντι στην αντιλαϊκή πολιτική.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Άνοιξε το θερινό παράρτημα της ΛΑΦ στο Ποτοκάκι

Προσκυνηματική εκδρομή στην Τήνο διοργανώνει η Μητρόπολη Σάμου Ικαρίας και Κορσεών, 2 με 4 Ιουλίου

Συγκροτήθηκε σε σώμα το νέο Δ.Σ. του Ερυθρού Σταυρού Σάμου, πρόεδρος η κα Γαλατιανού

Αεροδρόμιο Σάμου: 55.213 επιβάτες τον Μάιο, αύξηση 17,2%

Η Προοδευτική Κίνησης Γυναικών ζητά ασφαλείς παιδικές χαρές στο Βαθύ

Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου: «Δεν θα δεχτώ νέα μεταφορά μεταναστών»