01/09/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

3.050 ευρώ το ποσό της απάτης σε βάρος κατοίκου Σάμου

apati

Εξιχνιάστηκε υπόθεση τηλεφωνικής απάτης που είχε σημειωθεί πριν από περίπου έναν χρόνο στη Σάμο, με θύμα μία γυναίκα. Για την εμπλοκή του ταυτοποιήθηκε 29χρονος ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε ποινική δικογραφία.

Σύμφωνα με την έρευνα της Υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σάμου, οι δράστες προσποιήθηκαν υπαλλήλους επενδυτικής εταιρείας και επικοινώνησαν τηλεφωνικά με την παθούσα. Με ψευδή στοιχεία και υποσχέσεις την έπεισαν να μεταφέρει σε τραπεζικό λογαριασμό το ποσό των 3.050 ευρώ.

Η τηλεφωνική επικοινωνία πραγματοποιήθηκε από συνδέσεις που εντοπίστηκαν, εκ των οποίων μία ανήκει στον ταυτοποιηθέντα 29χρονο, ενώ άλλη ήταν καταχωρημένη σε στοιχεία «αχυράνθρωπου». Ο λογαριασμός που δέχθηκε τα χρήματα ανήκει επίσης στον ίδιο.

Η προανάκριση συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Σάμος: 897 έλεγχοι και 6 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στην εβδομαδιαία εκστρατεία της Τροχαίας

Χώρα Σάμου: Πλαστά χαρτονομίσματα σε έλεγχο της ΟΠΚΕ

Καμία πολυσύχναστη παραλία σε Σάμο και Φούρνους για το 2027, δύο στην Ικαρία

Απάτη με phishing στη Σάμο: Tαυτοποιήθηκε 40χρονος για υπεξαίρεση 1.440 ευρώ

Σάμος: Τον τραυμάτισαν με ψαλίδι σε κοιλιά και θώρακα

Σάμος: Το Λιμεναρχείο εντόπισε τρεις ημεδαπούς με κάνναβη κατά τον κατάπλου πλοίου στο Μαλαγάρι