26/05/2026
Σαμιακά

Τραυματισμός 30χρονου οδηγού δικύκλου μετά από σύγκρουση με αγριογούρουνο στον Πύργο Σάμου

Ο άνδρας εκσφενδονίστηκε από το όχημά του και μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Σάμου – Αυξανόμενη ανησυχία για την παρουσία αγριογούρουνων σε κατοικημένες περιοχές.

Ένας 30χρονος οδηγός δικύκλου τραυματίστηκε το βράδυ της Τρίτης λιγο έξω απο τον Πύργο Σάμου, όταν το όχημά του συγκρούστηκε με αγριογούρουνο που πετάχτηκε ξαφνικά στον δρόμο.

Από τη σφοδρή σύγκρουση, ο οδηγός εκσφενδονίστηκε αρκετά μέτρα μακριά, ενώ η σύζυγός του –που ακολουθούσε με το οικογενειακό αυτοκίνητο– έγινε μάρτυρας του τροχαίου. Ο άνδρας μεταφέρθηκε άμεσα στο Νοσοκομείο Σάμου. Μετά τις πρώτες βοήθειες, εξήλθε σε σχετικά καλή κατάσταση.

Τα περιστατικά με αγριογούρουνα πολλαπλασιάζονται ανησυχητικά στη Σάμο τα τελευταία χρόνια, με τα άγρια ζώα να κατεβαίνουν όλο και πιο συχνά σε κατοικημένες περιοχές, ιδιαίτερα τις βραδινές ώρες όταν αναζητούν τροφή. Οι κάτοικοι εκφράζουν έντονη ανησυχία και ζητούν επιτακτικά μέτρα από τις αρμόδιες υπηρεσίες για την αντιμετώπιση ενός προβλήματος που πλέον θέτει σε άμεσο κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών και μπορεί να έχει τραγικές συνέπειες.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΠΟΕΔΗΝ: Σοβαρές ελλείψεις γιατρών και νοσηλευτών στα νοσοκομεία Σάμου και Ικαρίας

Την Τρίτη 16 Ιουνίου ορθοπαιδικός στο ΚΥΚ Καρλοβάσου

Δερματολόγος στο Νοσοκομείο Σάμου έως 29 Μαΐου

Η Σάμος γιόρτασε τον 4ο τίτλο του Ολυμπιακού στην Euroleague – Φίλαθλοι πλημμύρισαν την Πλατεία Πυθαγόρα

Ξεκινούν οι ψεκασμοί για τα κουνούπια σε Σάμο, Ικαρία και Φούρνους – αναλυτικά το πρόγραμμα

Εκλογές στον Σύλλογο Φίλων Υποστηρικτών Καρκινοπαθών Νομού Σάμου «ΕυΠο» στις 13 Ιουνίου