Βανδαλισμός σε παραλιακή επιχείρηση σημειώθηκε στο Πυθαγόρειο Σάμου, προκαλώντας την αντίδραση του Συλλόγου Επαγγελματιών της περιοχής. Ο Σύλλογος καταδικάζει το περιστατικό και ζητά τον εντοπισμό των δραστών. Αναλυτικά:
Με αφορμή το θλιβερό γεγονός βανδαλισμού σε παραλιακή Επιχείρηση στο Ιστορικό Πυθαγόρειο της Σάμου, δηλώνουμε απερίφραστα ότι καταδικάζουμε απολύτως τις εν λόγω ενέργειες, προφανώς κάποιων μεμονωμένων εγκληματικών και περιθωριακών στοιχείων, που μόνο κακό προκαλούν στην συνολική και συλλογική εικόνα του Τόπου μας.
Τόσο το Δ.Σ. του Συλλόγου μας όσο και οι Επιχειρηματίες, Μέλη μας, στεκόμαστε αρωγοί στην Επιχείρηση που επλήγη και ελπίζουμε ότι κατόπιν της συμβολής και των υπολοίπων αρμοδίων Φορέων, δεν θα επαναληφθούν παρόμοια έκτροπα.
Τέλος, ελπίζουμε στην άμεση σύλληψη των δραστών, ώστε να αποδοθούν οι σχετικές Νομικές ευθύνες.
Οποιαδήποτε μορφή βίας, δεν συνάδει με το επίπεδο του Πολιτισμού μας.
Με εκτίμηση,
Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Πυθαγορείου
Ο πρόεδρος Ο γραμματέας
Αναστάσιος Νικολαίδης Όμηρος Μάριος Μπακόπουλος
