17.8 C
Σάμος
30/10/2025
Σαμιακά

Βόλτα με ουρές που λυγίζουν καρδιές!

Σήμερα το απόγευμα οι δρόμοι της πόλης της Σάμου γέμισαν με χαρούμενες ουρίτσες καθώς μια ομάδα πανέμορφων σκύλων από το πρόχειρο καταφύγιο ζώων έκανε την εμφάνισή της.

Συνοδευόμενα από τους αφοσιωμένους εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου, τα τετράποδα αυτά πήραν μια γεύση από την πόλη μας , σκορπίζοντας σε εμάς χαμόγελα και συγκίνηση.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών της σημερινής βόλτας ήταν η Ράισα, η Σούζι, ο Αλμπέρτο, η Μπέλλα, η Μάρα, ο Λένιν και η Μουτζούρα. Από τη διστακτικότητα των πρώτων στιγμών, μέχρι την εξερεύνηση και την απόλαυση των νέων ερεθισμάτων, κάθε βήμα τους ήταν γεμάτο σημασία. Κάποια από τα σκυλάκια έτρεχαν ανέμελα και έπαιζαν, ενώ άλλα αναζητούσαν την ασφάλεια κοντά στους εθελοντές.

Αυτή η έξοδος, ωστόσο, δεν ήταν απλώς μια βόλτα αναψυχής. Ήταν μια έμπρακτη υπενθύμιση της βαθιάς ανάγκης αυτών των πλασμάτων για αγάπη, φροντίδα και, πάνω απ’ όλα, ένα μόνιμο σπίτι. Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα, προσφέροντας όχι μόνο τροφή και στέγη, αλλά κυρίως την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή και την ευκαιρία να βρουν επιτέλους ένα σπίτι με ανθρώπους που θα τα αγκαλιάσουν.

Γιατί το μόνο που ζητούν είναι μια ευκαιρία να δώσουν όλη την αγάπη που κρύβουν μέσα τους.

Related posts

Ξεκινά τη Δευτέρα το γαστρεντερολογικό ιατρείο στο Νοσοκομείο Σάμου

admin

Μητροπολίτης Σάμου Ευσέβιος: «Η ελπίδα μας αναπτερώνεται για την αποκατάσταση των Ιερών Ναών»

admin

Ολυμπιακός: Μεγάλη δωρεά για την αποκατάσταση του κτηρίου Μώραλη στη Σάμο

admin

Νεκρή μεσογειακή φώκια εντοπίστηκε νότια της Σάμου

admin

Ανοιχτή επιστολή του Τ.Ε.Ε. Σάμου προς τον Πρωθυπουργό: «Στον επόμενο, μεσαίας ή μεγάλης έντασης σεισμό στη Σάμο θα γίνει μακελειό»

admin

Συγκινεί ο πατέρας της 11χρονης Καλλιόπης από τη Σάμο: «Η βοήθειά σας είναι υπέρ αρκετή»

admin

Βράβευση μαθητών από την Ελληνική Μαθηματική Εταιρεία Σάμου την Κυριακή 2 Νοεμβρίου

admin

Το πιο όμορφο «ΟΧΙ» ειπώθηκε από εννέα παιδιά στον Πλάτανο Σάμου

admin

Με περηφάνια και συγκίνηση ο εορτασμός της 28ης Οκτωβρίου στη Σάμο

admin