27.8 C
Σάμος
16/08/2025
Σαμιακά

Βόλτα με ουρές που λυγίζουν καρδιές!

Περιγραφή εικόνας
Σήμερα το απόγευμα οι δρόμοι της πόλης της Σάμου γέμισαν με χαρούμενες ουρίτσες καθώς μια ομάδα πανέμορφων σκύλων από το πρόχειρο καταφύγιο ζώων έκανε την εμφάνισή της.

Συνοδευόμενα από τους αφοσιωμένους εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου, τα τετράποδα αυτά πήραν μια γεύση από την πόλη μας , σκορπίζοντας σε εμάς χαμόγελα και συγκίνηση.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών της σημερινής βόλτας ήταν η Ράισα, η Σούζι, ο Αλμπέρτο, η Μπέλλα, η Μάρα, ο Λένιν και η Μουτζούρα. Από τη διστακτικότητα των πρώτων στιγμών, μέχρι την εξερεύνηση και την απόλαυση των νέων ερεθισμάτων, κάθε βήμα τους ήταν γεμάτο σημασία. Κάποια από τα σκυλάκια έτρεχαν ανέμελα και έπαιζαν, ενώ άλλα αναζητούσαν την ασφάλεια κοντά στους εθελοντές.

Αυτή η έξοδος, ωστόσο, δεν ήταν απλώς μια βόλτα αναψυχής. Ήταν μια έμπρακτη υπενθύμιση της βαθιάς ανάγκης αυτών των πλασμάτων για αγάπη, φροντίδα και, πάνω απ’ όλα, ένα μόνιμο σπίτι. Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα, προσφέροντας όχι μόνο τροφή και στέγη, αλλά κυρίως την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή και την ευκαιρία να βρουν επιτέλους ένα σπίτι με ανθρώπους που θα τα αγκαλιάσουν.

Γιατί το μόνο που ζητούν είναι μια ευκαιρία να δώσουν όλη την αγάπη που κρύβουν μέσα τους.

Related posts

Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι – Κινητοποιήσεις για την Παλαιστίνη

admin

Συνελήφθη 29χρονος στη Σάμο για διευκόλυνση παράνομης εισόδου υπηκόων τρίτων χωρών

admin

Ρευματολόγος στο Κέντρο Υγείας Καρλοβασίου κάθε Παρασκευή

admin

Καθυστερημένη αντίδραση του ΥΠΑΙΘΑ: “Δυσάρεστα περιστατικά περιήλθαν σε γνώση μας”

admin

Θεία Λειτουργία στον ιστορικό Ιερό Ναό Αγίου Μακαρίου Μύλων Σάμου

admin

Εορτή Κοιμήσεως της Θεοτόκου – Εγκύκλιος του Μητροπολίτη Σάμου & Ικαρίας κ.κ. Ευσεβίου

admin

Μανώλης Κάρλας: Το Υπουργείο Πολιτισμού και η σεισμόπληκτη Σάμος

admin

Δύο θέσεις εργασίας στο Εκκλησιαστικό Γηροκομείο Καρλοβασίου

admin

Πνίγηκε στους Φούρνους η ηθοποιός Σοφία Σεϊρλή

admin