18/06/2026
Σαμιακά

Βόλτα με ουρές που λυγίζουν καρδιές!

Σήμερα το απόγευμα οι δρόμοι της πόλης της Σάμου γέμισαν με χαρούμενες ουρίτσες καθώς μια ομάδα πανέμορφων σκύλων από το πρόχειρο καταφύγιο ζώων έκανε την εμφάνισή της.

Συνοδευόμενα από τους αφοσιωμένους εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου Σάμου, τα τετράποδα αυτά πήραν μια γεύση από την πόλη μας , σκορπίζοντας σε εμάς χαμόγελα και συγκίνηση.

Μεταξύ των πρωταγωνιστών της σημερινής βόλτας ήταν η Ράισα, η Σούζι, ο Αλμπέρτο, η Μπέλλα, η Μάρα, ο Λένιν και η Μουτζούρα. Από τη διστακτικότητα των πρώτων στιγμών, μέχρι την εξερεύνηση και την απόλαυση των νέων ερεθισμάτων, κάθε βήμα τους ήταν γεμάτο σημασία. Κάποια από τα σκυλάκια έτρεχαν ανέμελα και έπαιζαν, ενώ άλλα αναζητούσαν την ασφάλεια κοντά στους εθελοντές.

Αυτή η έξοδος, ωστόσο, δεν ήταν απλώς μια βόλτα αναψυχής. Ήταν μια έμπρακτη υπενθύμιση της βαθιάς ανάγκης αυτών των πλασμάτων για αγάπη, φροντίδα και, πάνω απ’ όλα, ένα μόνιμο σπίτι. Οι εθελοντές του Φιλοζωικού Σωματείου δίνουν καθημερινά έναν τιτάνιο αγώνα, προσφέροντας όχι μόνο τροφή και στέγη, αλλά κυρίως την ελπίδα για μια καλύτερη ζωή και την ευκαιρία να βρουν επιτέλους ένα σπίτι με ανθρώπους που θα τα αγκαλιάσουν.

Γιατί το μόνο που ζητούν είναι μια ευκαιρία να δώσουν όλη την αγάπη που κρύβουν μέσα τους.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά συλλήψεις για παράνομη συνδρομητική τηλεόραση, έρευνες και στη Σάμο

789 υπογραφές για τους αγριόχοιρους κατέθεσε στην Εισαγγελία ο Πανσαμιακός Αγροτικός Σύλλογος

Τα ονομαστήρια του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σάμου, Ικαρίας και Κορσεών κ.κ. Ευσεβίου

Σύσκεψη για το μεταναστευτικό χωρίς δημοσιογράφους – ο Δήμος Ανατολικής Σάμου διαβεβαιώνει «ουδέν κρυπτόν»

Ο Μητροπολίτης Σάμου και Ικαρίας Ευσέβιος στα ονομαστήρια του Ιερωνύμου

Το Σμύρνα ντι Λεβάντε στα δρομολόγια του Λευκά Όρη από τις 25 Ιουνίου έως και τις 11 Ιουλίου