21.1 C
Σάμος
01/10/2025
ΠολιτικάΣαμιακά

Ο Βουλευτής Σάμου ζητά από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας τη συστέγαση στρατιωτικού και πολιτικού νοσοκομείου

Συνάντηση με τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας, Νίκο Δένδια, είχε σήμερα ο βουλευτής Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, με κύριο θέμα συζήτησης την ενίσχυση του Νοσοκομείου Σάμου.

Ο κ. Στεφανάδης πρότεινε τη συστέγαση του Στρατιωτικού Νοσοκομείου, που εδρεύει στο νησί, με το Γενικό Νοσοκομείο Σάμου, με στόχο την αύξηση του ιατρικού και νοσηλευτικού προσωπικού και την αποτελεσματικότερη κάλυψη των αναγκών των κατοίκων.

Ο βουλευτής Σάμου παρέδωσε στον Υπουργό έγγραφο του Διοικητή του Νοσοκομείου, Ιωάννη Χατζηκωνσταντή, όπου αναλύεται η πρόταση συστέγασης. Ο κ. Δένδιας δεσμεύτηκε να προωθήσει το αίτημα στις αρμόδιες υπηρεσίες για γνωμοδότηση.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν επίσης θέματα αρμοδιότητας του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αφορούν τον ακριτικό νομό της Σάμου. Ο Υπουργός εξέφρασε την επιθυμία να επισκεφθεί το νησί στο άμεσο μέλλον, συνοδευόμενος από τον κ. Στεφανάδη.

«Ευχαριστώ θερμά τον κ. Υπουργό για την εποικοδομητική συζήτηση και την ανταπόκριση στα αιτήματα μας. Η συστέγαση των δύο νοσοκομείων θα αποτελέσει ένα σημαντικό βήμα για την ενίσχυση της δημόσιας υγείας στη Σάμο», δήλωσε ο κ. Στεφανάδης μετά τη συνάντηση.

Related posts

Συλλυπητήριο μήνυμα για το θάνατο της Στέλλας Παπαγρηγορίου

admin

Αλλαγή σκυτάλης στο Νοσοκομείο Σάμου – Νέος διοικητής ο Γιώργος Καμπούρης

admin

Εκτροπή οχήματος στην περιοχή Κέδρος – Τραυματίστηκε 69χρονος οδηγός

admin

«ΠΑΡΜΕΝΙΩΝ 25»: Επικίνδυνη περιοχή στο Καρλόβασι – Πού απαγορεύεται η παρουσία πολιτών

admin

Επακούμβηση του Sea Star Samos στο τουριστικό λιμάνι Σάμου – Στη θέση του το Sea Star Tilos

admin

Εργατικό Κέντρο Σάμου: Όχι στο 13ωρο – Όλοι στην απεργία της 1ης Οκτώβρη

admin

Σάμος: Κινητοποιήσεις στήριξης στον απεργό πείνας Πάνο Ρούτσι

admin

Ε.Ο.Σ. Σάμου: Γενική Συνέλευση στις 18/10 – Εκλογές στις 19/10

admin

Το αεροδρόμιο Σάμου αποκτά νέo “θηρίο” πυρόσβεσης

admin