28.9 C
Σάμος
02/08/2025
Πολιτικά

X. Στεφανάδης: Το Νοσοκομείο Σάμου, τα κίνητρα και ο Δήμος

Περιγραφή εικόνας

 

Τα προβλήματα που αφορούν κυρίως την στελέχωση του ΓΝ Σάμου είναι υπαρκτά , γνωστά και διαχρονικά και αφορούν όλες τις Μονάδες Υγείας της Περιφέρειας και ιδιαίτερα των ακριτικών νησιωτικών περιοχών.

Η καταγραφή της συμβολής μου στην ενίσχυση του ΓΝ Νοσοκομείου Σάμου σε όλους τους τομείς, δεν είναι της παρούσης, αλλά θα παρουσιασθεί προσεχώς με στοιχεία και όχι ευχολόγια, κραυγές ή αφορισμούς.

Σκοπός της παρούσας είναι η διευκρίνηση ενέργειας μου, που αφορά επιστολή στους δύο Δήμους της Σάμου, προκειμένου, εάν είναι δυνατόν, να συμβάλουν στην παροχή επιπλέον κινήτρων σε γιατρούς ειδικοτήτων για να καλύψουν κενά του Νοσοκομείου.

Την πρακτική αυτή άλλωστε (που επιτρέπει ο Νόμος) έχουν υιοθετήσει και πολλοί άλλοι νησιώτικοι Δήμοι, όπως ο (πτωχότερος) Δήμος Ικαρίας…

Η επιστολή απεστάλη θεσμικά στους κ.κ. Δημάρχους και όχι δημοσιοποιώντας την για ενδεχόμενα δημιουργία εντυπώσεων, στα ΜΜΕ.

Αντί θεσμικής απάντησης ( ή μη απάντησης) ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Ανατολικής Σάμου κ. Κιάσος (τον οποίο τιμώ ως γιατρό με διαχρονική προσφορά), από Ραδιοφωνικό σταθμό, μου επιτέθηκε επιχειρηματολογώντας περί του αντιθέτου.

Η πάγια άποψη μου είναι, ότι τα προβλήματα του Νοσοκομείου και της Υγείας δεν πρέπει να είναι πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης σε κανένα επίπεδο, τοπικό ή γενικότερο.

Γιατί ή Υγεία και η ανθρώπινη ζωή, είναι πάνω από πολιτικά πρόσωπα, πολιτικά κόμματα ή κυβερνήσεις…

( Είμαι αναγκασμένος να δημοσιοποιήσω την επίμαχη επιστολή).

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΒΟΥΛΕΥΤΉ Ν. ΣΑΜΟΥ - Δήμαρχοι Σάμου

Related posts

Όχι στην απαξίωση της Σχολής Θετικών Επιστημών Σάμου

admin

Συνάντηση Υπουργού Παιδείας και Βουλευτή Σάμου για το μέλλον του Μαθηματικού Τμήματος Καρλοβάσου

admin

Βουλευτής X.Στεφανάδης: Ερώτηση στη Βουλή για την αποσυμφόρηση της ΚΕΔ Σάμου

admin

Παρέμβαση Μεϊκόπουλου–Δούρου για την ανεξέλεγκτη παρουσία τουρκικών αλιευτικών στο Αιγαίο

admin

Εκδηλώσεις ΤΕ Σάμου ΚΚΕ για το ΔΣΣ σε Κέρκη και Λέκκα

admin

Β. Κικίλιας από Χίο: «Ξεκινά ο τετραετής διαγωνισμός για τις άγονες γραμμές»

admin

ΟΙ «ΠΙΝΟΚΙΟ»…ΚΙ’ ΕΜΕΙΣ-άρθρο του Κ.Τζίχα, μέλους της ΤΕ Σάμου του ΚΚΕ

admin

Στεφανάδης: Για πρώτη φορά, δέκα ανώτατοι Κυβερνητικοί αξιωματούχοι ήρθαν στο νησί μας

admin

Ο ΣΥΡΙΖΑ Σάμου στο πλευρό των ιδιοκτητών συνεργείων

admin