20/09/2026
Δήμος

Αναβάθμιση του Γηπέδου Χώρας με χρηματοδότηση 200.000 Ευρώ

GIPEDO XORAS

Σημαντική εξέλιξη για το γήπεδο της Χώρας, καθώς υπεγράφη σήμερα από τον Αναπληρωτή Υπουργό Αθλητισμού, κ. Γιάννη Βρούτση, χρηματοδότηση ύψους 200.000 ευρώ. Το έργο περιλαμβάνει την κατασκευή νέας περίφραξης, μεταλλικό στέγαστρο για τις κερκίδες και αντικατάσταση των φωτιστικών με μονάδες LED.

Ο Δήμαρχος Ανατολικής Σάμου, κ. Πάρης Παπαγεωργίου, εξέφρασε την ικανοποίησή του για την άμεση ανταπόκριση του Υπουργείου, σημειώνοντας τη σημαντική συμβολή του Βουλευτή Σάμου, Καθηγητή κ. Στεφανάδη, στην εξασφάλιση της χρηματοδότησης.

Η χρηματοδότηση αποτελεί καρπό των προσπαθειών για την ενίσχυση των αθλητικών υποδομών της περιοχής, με το γήπεδο της Χώρας να φιλοξενεί την ομάδα «Λαίλαπας». Ο Δήμος παραμένει δεσμευμένος στη βελτίωση των αθλητικών χώρων, προσφέροντας ασφαλείς συνθήκες για αθλητές και θεατές.

Οι παρεμβάσεις στοχεύουν στη δημιουργία των αναγκαίων προϋποθέσεων για την άρτια λειτουργία του γηπέδου, ανταποκρινόμενες σε χρόνιο αίτημα της τοπικής κοινότητας.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Επτά ημέρες δράσεων για την Κινητικότητα στη Σάμο

Φούρνοι Κορσεών: Το Σάββατο το σαρανταήμερο μνημόσυνο του Δημάρχου Δημητρίου Καρύδη

Αναμορφώνεται η κεντρική πλατεία στην Καστανιά με ιδιωτική δωρεά

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Μανώλης Ματθαίου στη Δυτική Σάμο, καταγγέλλει θεσμικές εκτροπές

Πλεύρης προς Αυτοδιοικητικές Αρχές της Σάμου: Δεν θα λειτουργήσει μονάδα ΠΡΟΚΕΚΑ στην ΚΕΔ

Δήμος Ανατολικής Σάμου: Στη Δικαιοσύνη για την αλλαγή στους όρους του Κληροδοτήματος Γερογιαννάκη