29/04/2025
Περιφερειακά

Διανομή τροφίμων ειδών ατομικής και οικιακής υγιεινής σε δικαιούχους από το Κοινωνικό Παντοπωλείο Π.Ε. Σάμου

Στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων, η Αντιπεριφέρεια Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, μέσω της Διεύθυνσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας της Π.Ε. Σάμου, θα πραγματοποιήσει την προσεχή Παρασκευή, 20/12/2024, από την 09:00 έως την 14:00, διανομή τροφίμων και ειδών ατομικής και οικιακής υγιεινής σε ευάλωτους ωφελούμενους του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Το σημείο διανομής θα είναι το ισόγειο του Διοικητηρίου στο οποίο στεγάζονται οι υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Σάμου, στην Πόλη της Σάμου, επί των οδών Δερβενακίων και Α. Αλέξη 1, Τ.Κ 83100 (πλησίον των Κ.Ε.Π.). Το παράρτημα του Κοινωνικού παντοπωλείου Π.Ε. Σάμου, στοχεύει στην υλοποίηση του πλάνου παρέμβασης της Περιφερειακής Αρχής για την ελάφρυνση και την ενίσχυση των ευάλωτων συμπολιτών μας.

Για την αποφυγή φαινομένων συνωστισμού, οι ανωτέρω δικαιούχοι θα ενημερωθούν τηλεφωνικώς από τα στελέχη της Δ/νσης Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας Π.Ε. Σάμου, για την ακριβή ώρα προσέλευσής τους.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, οι ωφελούμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τα γραφεία του Τμήματος Κοινωνικής Αλληλεγγύης Π.Ε. Σάμου,  καθημερινά, Δευτέρα – Παρασκευή, 08:00 – 14:00, στο τηλ.: 22733-53441.

Με αφορμή την ανωτέρω πρόσκληση, ενημερώνουμε τους δικαιούχους – ωφελούμενους του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ) ότι το πρόγραμμα για τη διανομή τροφίμων και βασικής υλικής υποστήριξης του Ταμείου Ευρωπαϊκής Βοήθειας για τους Απόρους (ΤΕΒΑ), το οποίο διαχειρίζεται η Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, μέσω της Αντιπεριφέρειας Κοινωνικής Μέριμνας, ευρίσκεται σε εξέλιξη ως προς την διαγωνιστική διαδικασία επιλογής αναδόχου. Μετά το πέρας της διαδικασίας, θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για τις λεπτομέρειες της διανομής.

Related posts

Ο Σ.Υ.ΠΕ.Σ.Ι για την μετακίνηση υπαλλήλου από το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας στο Τμήμα Ισότητας της ΠΕ Σάμου

admin

Στην Αθήνα, τη Σάμο και την Ικαρία ο Περιφερειάρχης Β. Αιγαίου Κ. Μουτζούρης

admin

Πραγματοποίηση Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (ΠΕΣΟΠΠ) στην Π.Ε. Σάμου ενόψει της αντιπυρικής περιόδου

admin

Κ. Μουτζούρης: Πράσινο φως για έργα ύδρευσης €7,1 εκατ. σε Σάμο,Φούρνους, Μυτιλήνη, Οινούσσες

admin

Ημερίδα στη Σάμο για τον Ψηφιακό Αγροδιατροφικό Χάρτη Β. Αιγαίου: Πρόσκληση σε Παραγωγούς & Μεταποιητές

admin

Εκδήλωση παρουσίασης των νησιών του Βορείου Αιγαίου στο Αϊβαλί

admin

Μουσική Μυσταγωγία στη Σάμο: Αφιέρωμα στον Μίκη Θεοδωράκη από την Άννα Μπιθικώτση

admin

Το ευχετήριο μήνυμα του Περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου Κώστα Μουτζούρη

admin

286 δωρεάν μαστογραφίες και δύο εσπερίδες ευαισθητοποίησης στη Σάμο- Ευχαριστήριο

admin