26.7 C
Σάμος
02/07/2025
Σαμιακά

Επίσημη Τελετή Αναγόρευσης του Καθηγητή Ενδοκρινολογίας, κ. Γεωργίου Χρούσου ως Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών

Banner Samos24

Την Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2024, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή αναγόρευσης του κ. Γεωργίου Χρούσου, Ομότιμου Καθηγητή Παιδιατρικής και Ενδοκρινολογίας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, ως Τακτικού Μέλους της Ακαδημίας Αθηνών. Ο κ. Χρούσος είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος και Αντιπρόεδρος της Πυθαγορείου Ακαδημίας, που εδρεύει στο Καρλόβασι Σάμου.

Στην εκδήλωση, ο Πρόεδρος της Ακαδημίας, κ. Σταμάτιος Κριμιζής, θα υποδεχθεί και θα προσφωνήσει τον τιμώμενο καθηγητή, ενώ η παρουσίασή του θα γίνει από τον Ακαδημαϊκό κ. Αλάμπο Μουτσόπουλο.

Η τελετή θα περιλαμβάνει ομιλία του κ. Χρούσου με θέμα «Η Ενδοκρινολογική Βάση του Στρες, των Επιπτώσεών του στην Υγεία, και της Θεραπείας του». Η ομιλία αυτή θα φωτίσει σημαντικές πτυχές της φυσιολογίας του στρες, τις παθολογικές επιπτώσεις του στον ανθρώπινο οργανισμό, καθώς και την προσέγγιση στη θεραπεία αυτής της παγκόσμιας διαταραχής.

Η αναγόρευση του κ. Χρούσου αποτελεί μια σημαντική αναγνώριση του έργου του, καθώς και της επίδρασής του στον τομέα της ενδοκρινολογίας. Διακεκριμένα μέλη της επιστημονικής κοινότητας και τοπικοί φορείς αναμένεται να παραστούν στην εκδήλωση, αναδεικνύοντας τη σημαντική συμβολή του κ. Χρούσου στην κατανόηση και τη μελέτη του στρες.

Related posts

Κινητοποίηση Εργατικού Κέντρου Σάμου: Διαμαρτυρία κατά κυβερνητικού κλιμακίου

admin

To Αρματαγωγό «Σάμος» στο λιμάνι Βαθέος: Επισκέψιμο για το κοινό στο πλαίσιο της Ναυτικής Εβδομάδας

admin

Σάμος: Kινητοποίηση των επαγγελματιών των συνεργείων κατά του «Ψηφιακού Πελατολογίου»

admin

Πάνω από 50 παιδιά στην πρώτη περίοδο των κατασκηνώσεων της Μητρόπολης

admin

Από 2 Ιουλίου: Το Ανανεωμένο Superstar II της Seajets «βάζει πλώρη» για Σάμο και Δωδεκάνησα

admin

ΓΕΛ Καρλοβασίων: Θρίαμβος στις Πανελλαδικές Εξετάσεις – Δύο πρωτιές στον Νομό Σάμου!

admin

Ενημερωτικές εκδηλώσεις για τις Προσκλήσεις «Επιχειρώ πράσινα» στα μικρά νησιά, ύψους 50 εκ. ευρώ

admin

Η Εορτή των Αγίων Πρωτοκορυφαίων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου

admin

Ε.Ο.Σ.Σάμου: Οδηγίες για την καταπολέμηση της ευδεμίδας στα αμπέλια

admin