28.9 C
Σάμος
28/07/2025
Αστυνομικά - Λιμενικά

Επακούμβηση Ε/Γ-Ο/Γ πλοίου ¨ΣΑΟΝΗΣΟΣ¨ στη Σκάλα Πάτμου

Περιγραφή εικόνας

Τις απογευματινές ώρες της Παρασκευής 13 Δεκεμβρίου, κατά τη διαδικασία πρόσδεσης του επιβατηγού-οχηματαγωγού (Ε/Γ-Ο/Γ) πλοίου «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» Ν.Π. 12489 στο λιμάνι της Σκάλας Πάτμου, σημειώθηκε επακούμβηση στο κρηπίδωμα. H ελαφρά πρόσκρουση είχε ως αποτέλεσμα την πρόκληση μικρού βαθουλώματος στο προστατευτικό δεξιό ζωνάρι του πρυμναίου τμήματος, στο ύψος του καταπέλτη.

Σύμφωνα με δήλωση του Πλοιάρχου, οι δυσμενείς καιρικές συνθήκες δεν επέτρεψαν την παραμονή του πλοίου προσδεδεμένου στο λιμάνι. Κατ’ επέκταση, το πλοίο απέπλευσε για την εκτέλεση του προγραμματισμένου δρομολογίου του, με προορισμούς Πάτμο-Λειψούς-Λέρο-Κάλυμνο, μεταφέροντας 16 επιβάτες, 3 Ε.Ι.Χ. οχήματα, 2 δίκυκλα και 5 φορτηγά.

Με την άφιξή του στο λιμάνι της Λέρου, πραγματοποιήθηκε επιθεώρηση από τον νηογνώμονα που επιτηρεί το πλοίο. Αφού εκδόθηκε βεβαιωτικό διατήρησης κλάσης, το «ΣΑΟΝΗΣΟΣ» συνέχισε κανονικά το προγραμματισμένο δρομολόγιό του προς το λιμάνι της Καλύμνου.

Related posts

Χειροπέδες σε άνδρα στη Σάμο για ναρκωτικά και παράβαση του νόμου περί όπλων

admin

Νέα προθεσμία για απολογία ζήτησε και έλαβε ο 47χρονος

admin

Συνελήφθη ημεδαπός στη Σάμο, κατηγορούμενος για τα αδικήματα του βιασμού, της κατάχρησης ανηλίκων, των γενετήσιων πράξεων με ανήλικους έναντι αμοιβής και της πορνογραφίας ανηλίκων

admin

Συλλήψεις για σωματικές βλάβες

admin

Εντοπισμός 21 αλλοδαπών και σύλληψη του διακινητή τους στη Σάμο

admin

Eξιχνιάστηκε απάτη με Market Pass στη Σάμο: 37χρονος στο “στόχαστρο”

admin

Εντατικοί έλεγχοι για κράνος στη Σάμο: 20 παραβάσεις σε μια εβδομάδα

admin

Σύλληψη 38χρονου στη ΚΕΔ: Επίθεση σε αστυνομικούς

admin

Νέο Διοικητικό Συμβούλιο στην Τοπική Διοίκηση Σάμου της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών

admin