25/05/2026
Αστυνομικά - Λιμενικά

Νεκροψία-νεκροτομή και DNA για την ταυτοποίηση σορού στη Σάμο

Τις μεσημβρινές ώρες της Πέμπτης 18/07/2024, η Λιμενική Αρχή της Σάμου έλαβε ειδοποίηση από δύτη για τον εντοπισμό σορού γυναίκας σε βάθος περίπου σαράντα δύο (42) μέτρων στη θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Σάμου, κοντά στη νησίδα Κασονήσι. Η σορός ήταν αγνώστων λοιπών στοιχείων.

Η Λιμενική Αρχή της Σάμου ενημέρωσε τη Μονάδα Υποβρύχιων Αποστολών (Μ.Υ.Α.) του Λιμενικού Σώματος – Ελληνικής Ακτοφυλακής και το Σάββατο, στελέχη της μετέβησαν στην περιοχή με περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. Μετά από κατάδυση, κατάφεραν να εντοπίσουν και να ανασύρουν τη σορό.

Η σορός μεταφέρθηκε στο λιμάνι Μαλαγαρίου και από εκεί στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής και εξέταση γενετικού υλικού (DNA) με σκοπό την ταυτοποίησή της. Την προανάκριση έχει αναλάβει το Λιμεναρχείο Σάμου.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πακέτο με «ζελεδάκια» κάνναβης παρέλαβε 20χρονος στο Καρλόβασι – τον περίμεναν οι αρχές

Δύο οδηγοί συνελήφθησαν στη Σάμο για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ

Μηχανική βλάβη σε σκάφος με 15 επιβάτες έξω από τον Μαγγανίτη Ικαρίας – επέστρεψε στο λιμάνι με τη βοήθεια αλιευτικού

Σάμος: Κραυγή αγωνίας από τους αστυνομικούς – «Με 45% έλλειψη προσωπικού, καλοκαίρι δεν βγαίνει»

Αεροναυτικές ασκήσεις βόρεια της Ικαρίας τη Δευτέρα

Σύλληψη 42χρονου στο Πυθαγόρειο για πλαστογραφία και απάτη