25 C
Σάμος
19/08/2025
Πολιτικά

Ο Βουλευτής Ν.Σάμου για την εγκατάσταση Μαγνητικού Τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου

Περιγραφή εικόνας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Βουλευτής του Νομού Σάμου, Χριστόδουλος Στεφανάδης, έκανε γνωστό ότι η διαδικασία για την εγκατάσταση μαγνητικού τομογράφου στο Γενικό Νοσοκομείο Σάμου βρίσκεται πλέον στο τελικό στάδιο.

Σύμφωνα με τον Βουλευτή, η υλοποίηση του δίκαιου αιτήματος του Νοσοκομείου και της κοινωνίας της Σάμου κατέστη εφικτή χάρη σε προσωπική απόφαση του Υπουργού Υγείας κ. Άδωνη Γεωργιάδη. Η απόφαση αυτή προέκυψε κατόπιν τεκμηριωμένου αιτήματος που υπέβαλε ο Βουλευτής, με σκοπό την ουσιαστική ενίσχυση των παρεμβάσεων υγείας στο νησί.

Όπως επισημαίνει ο κ. Στεφανάδης, το Νοσοκομείο Σάμου έχει ήδη ξεκινήσει από πέρσι τις απαραίτητες διαδικασίες για την εγκατάσταση, μετά την έγκριση του Υπουργού. Επιπλέον, ο Βουλευτής ενημερώθηκε πρόσφατα από τον Υπουργό ότι εντός των ημερών η προμήθεια του μαγνητικού τομογράφου πρόκειται να ενταχθεί στο ΕΣΠΑ και να προχωρήσει άμεσα για τελική έγκριση από την Εθνική Κεντρική Αρχή Προμηθειών Υγείας (Ε.Κ.Α.Π.Υ.).

Ο κ. Στεφανάδης εξέφρασε τις ευχαριστίες του προς τον Υπουργό για την υποστήριξη και τη συνεργασία του, τονίζοντας τη σημασία της εξέλιξης αυτής για την ενίσχυση του συστήματος υγείας στο νησί.

 

Related posts

Επίσκεψη Ανδρουλάκη στον Ενιαίο Οινοποιητικό Συνεταιρισμό Σάμου: «Προτεραιότητα η περιφερειακή ανάπτυξη»

admin

Το ΚΚΕ(μ-λ) για τη συγκέντρωση-διαδήλωση στο Καρλόβασι

admin

Πολιτική εκδήλωση τιμής και μνήμης στο «Τάγμα θυσίας» του ΔΣΕ στη Λέκκα

admin

«Δεν κάνω μικροπολιτική» λέει ο Χρ. Στεφανάδης απαντώντας στην ανακοίνωση της «Συμμαχίας Πολιτών»

admin

«Έλενα Ακρίτα: Κάντε κάτι για να μη καταρρεύσει πλήρως το Νοσοκομείο Σάμου»

admin

Η Καστανιά Σάμου ανακηρύχθηκε επίσημα «Μαρτυρικό χωριό»

admin

Ερώτηση στη Βουλή για κατάργηση εδρών ταξί στη Σάμο

admin

Ο Νίκος Ανδρουλάκης στη Σάμο για ολιγοήμερες διακοπές

admin

Στ. Καλπάκης από Σάμο: Ο ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα είναι παντού, δίπλα στη μεγάλη κοινωνική πλειοψηφία που ασφυκτιά από τη Δεξιά των σκανδάλων και της αδικίας

admin