20/09/2026
Σαμιακά

Συλλαλητήριο στο Καρλόβασι από το Εργατικό Κέντρο Σάμου και την Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης

ERGATIKO KENTRO PANSAMIAKKI EPITROPI

Το Εργατικό Κέντρο Σάμου και η Πανσαμιακή Επιτροπή Ειρήνης (ΕΕΔΥΕ) διοργανώνουν συλλαλητήριο αλληλεγγύης προς τους λαούς της Παλαιστίνης και του Λιβάνου, οι οποίοι δέχονται συνεχείς επιθέσεις από το κράτος του Ισραήλ. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου στις 18:00 στην Πλατεία Καρλοβάσου.

Οι διοργανωτές καλούν όλους τους φορείς, τον λαό και τη νεολαία της Σάμου να συμμετάσχουν, προκειμένου να εκφράσουν την καταδίκη τους στην πολιτική του Ισραήλ για τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού και την εισβολή στο Λίβανο, καθώς και για την επέκταση του πολέμου στη Μέση Ανατολή.

Επίσης, τονίζουν την ανάγκη να καταδικαστούν οι ΗΠΑ, το ΝΑΤΟ, η Ε.Ε. και η ελληνική κυβέρνηση, κατηγορώντας τους για τη στήριξη της ισραηλινής πολιτικής, η οποία, σύμφωνα με τους διοργανωτές, εξυπηρετεί τα συμφέροντα των μονοπωλιακών ομίλων.

 

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

Πυργάκι Ψιλής Άμμου: Δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στη μνήμη των θυμάτων της Μικρασιατικής γενοκτονίας

Νέα μεταφορά 80 μεταναστών στη Σάμο με το Express Jet της SeaJets

Οινοποιείο Καρλοβάσου: Τελευταία ημέρα παραλαβής σταφυλιών η Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Φόρος τιμής στον Νικόλαο Κακλαμάνη: Η Μονάδα Τεχνητού Νεφρού του Γ.Ν Σάμου θα φέρει το όνομά του

Τουρκική κινητικότητα απέναντι από τη Σάμο: Ο σχεδιασμός της 51ης Ταξιαρχίας και οι αιτιάσεις για το Αιγαίο

Στη Σάμο 199 αλλοδαποί από την Κρήτη, στη δομή Ζερβού