01/09/2026
Σαμιακά

Ταλαιπωρία με την απογευματινή πτήση της Aegean προς Σάμο

20240715_172202

Συνεχίζεται η ταλαιπωρία για τους επιβάτες που ταξιδεύουν από το αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος προς τη Σάμο με την απογευματινή πτήση της Aegean. Η συγκεκριμένη πτήση καθυστερεί κατά μέσο όρο τουλάχιστον μία ώρα κάθε μέρα στην αναχώρησή της από την Αθήνα, προκαλώντας σημαντική αναστάτωση στους επιβάτες.

Το πρόβλημα δεν περιορίζεται μόνο στην αναχώρηση από την Αθήνα, αλλά προκαλεί επίσης καθυστερήσεις για τους επιβάτες που περιμένουν στο αεροδρόμιο της Σάμου με προορισμό την Αθήνα.

Οι συνεχείς καθυστερήσεις έχουν δημιουργήσει σοβαρά προβλήματα στους ταξιδιώτες, οι οποίοι συχνά χάνουν ενδιάμεσες πτήσεις, σημαντικά ραντεβού ή φτάνουν εξαντλημένοι στον προορισμό τους.

Η Aegean δεν έχει ακόμη παράσχει εξηγήσεις για τις επαναλαμβανόμενες καθυστερήσεις.

G≡ Ακολουθήστε μας στο Google News Προσθήκη στο Google News

Διαβάστε Επίσης

ΚΕΦΙΑΠ Σάμου με μόλις δύο φυσικοθεραπευτές μετά την παραίτηση κοινωνικής λειτουργού

«Κι εμείς αύριο αν αρρωστήσουμε, πού θα πάμε;»: Η Ένωση Αστυνομικών στο πλευρό των εργαζομένων του Νοσοκομείου Σάμου

Με πλήθος πιστών η πανήγυρη της Αγίας Ζώνης στη Σάμο

Πρόγραμμα καταπολέμησης κουνουπιών 2026: Πού και πότε γίνονται ψεκασμοί

Σάμος: 897 έλεγχοι και 6 παραβάσεις για μη χρήση κράνους στην εβδομαδιαία εκστρατεία της Τροχαίας

Σάμος: Στα 20,3 εκατ. ευρώ ο τζίρος των καταλυμάτων και στα 13,8 εκατ. η εστίαση στο β΄ τρίμηνο του 2026